miercuri, 17 martie 2010

mai prostanaci ca insusi prostanacu'


frenetica activitate pe care o desfasor de ceva timp la coomperativa "munca in zadar" ma 'mpiedica, pe moment, sa fiu nemijlocit in mijlocu' evenimentelor din acest maretz, si natafletz, "ev (a)prins" pe care'l traim blestemindu'ne zilele.
chiar si asa nu putui trece, decit cu'n rinjet amar intiparit pe chip, peste difuzarea unei stiri, printre putzinele politice, din unu' din jurnalele de pe postu' de (cica !) sport ce'mi gidila intr'un mod anume urechile, in fuga permanenta de invazia tonomata ce'a toropit efemu'.
cica: pdl renunta temporar la suspendarea lui mircea geoana din functia de presedinte al senatului !

sprilej oferit, astfel, marelui prostanax de a fi si el, pentru o data, "spir(i)tual", facind misto de contestatarii sai pedelei.

far' sa vreau imi revin in minte stradaniile asemanatoare, si la fel de penibil conduse, intinse pe parcursu' multor luni, pentru indepartarea bombonelului, lucru reusit, in cele din urma, doar in urma retragerii susnumitului.

cu ce scofala ne'am ales ?

cu "placerea" d'al avea, pentru mai bine de trei ani, pe b.olteanu drept al patrulea om in stat.

aceasta culme a tupeului nesimtzit !

sper ca macar de data asta rezultatu' sa fie mai putzin compromitzator si producator de nervi la cap !

asta ma face sa ma'ntreb cum naiba se potriveste ca aia pe care'i aleg io sa fie, mai intodeauna in ultimu' timp, exponentzi desavirsitzi ai impotentzei politice ?!!


nu stiu care'i ponderea repartizarii ticalosiei pe tabere "doctrinare", pen' ca, evident, a plouat abundent si'n tabara "noastra" cu asa ceva, da' e, la fel de evident, ca daca macar in ticalosie nu ai stil, cum reusesc atit de bine pesedisto-penelisto-pecistii, risti sa apari drept o ceata de papagali patetici (in sensu' american al termenului, bine 'ntzeles !)

chiar daca pretinzi ca ai o acvila pe post de conducator de stol !

in ast timp ne opunem clonarii, desi clonam independentzi dupa chipu si asemanarea lu' nicolicea si michi le bacshish, si vrem sa ne rugam pentru nemurirea sufletului, tovarasi, in mod organizat !

de cap sa va (ne) fie !

Un comentariu:

matusalem spunea...

Cum ar veni "Scapi de dracu si dai de masa"
Asa-i la noi !

Trimiteți un comentariu