duminică, 7 martie 2010

mult stimate si iubite tovarase

viitor presedinte Maresal Antonescu, prin prezenta
va rog sa'mi aprobatz...


cererea de inscriere pe lista de euthanasiere voluntara pe perioada primului D-voastra mandat (2014-2019), in calitate de tinar aspirant penzionar ce urmeaza sa deviu abia in al doilea al D-voastra mandat (2019-2024).
anexez in sprijinu' celor solicitate lista cu declaratziile politice pe care le'atzi facut, si continuatz sa le facetz, pe tema majorarii punctului de penzie, la concurentza cu pesedacii si romanii pontosi, lucru' care'mi garanteaza ca n'o sa mai ieziste pin' atunci nici macar notziunea de penzie de stat, fapt ce, va asigur cu 'nalta consideratziune, ma va transforma, pe mine si famiglia, in muritor prin inanitzie involuntara. 
cu citzi mai multzi se vor ocupa de majorarea penziii mele virtuale viitoare, cu atita'n plus cresc sansele ca ea sa nu mai aiba chip si substantza.
va multzumesc anticipat !

10 comentarii:

Riddick spunea...

Nea P*** Ion - Napoleon !!! :)))

niku_elektriku spunea...

poci pentru ca s'o contrazici pe roxanik ?

Riddick spunea...

A propos, citisem undeva că s-au eliminat o parte din normele de siguranţă pentru fondurile de pensii, astfel încât acum practic au aceleaşi riscuri ca fondurile de investiţii. Şi eu care vroiam să mă bag la cotizat la un fond privat de pensii. Să văd mai clar, poate e doar petardă.

niku_elektriku spunea...

da', bre riddick, noi, adica io, eram prea batrin pen' a fi obligat sa contribui, da', sa vezi dracie, "patronu", care'n perioada aia era statu', o blinda companie oligo-monopol-cleptomanica, mi'a creeat, fortzat, ca tutulor salariatzilor, conturi la o casa de penzii privata (careia nici macar nu m'am straduit sa'i retzin numele), in care depunea neste sume lunare de ordinu' a shese sute mii lei vechi, car' s'ar fi adunat in freo doo'j de ani in sume frumusele, de ros pentru rechinimea flaminda ce nu va pregeta sa se'nfrupte si din oportunitatea asta de tun perfect legal=invitatzie la furt.
io tot mai sper sa n'apuc sa le 'ncerc si astora soliditatea

amanda13 spunea...

ah nikule leberalii astia au cotit-o pe dupe colt la stanga. din pacate in loc sa dea ei coltul cu adevarat vad ca ni-l pregatesc noua!

niku_elektriku spunea...

@amanda, sper sa nu mai ajungi niciodata la mina astora !

nora damian spunea...

Corect si bine spuse, lucrurile, niku, si-n postarea asta si-n cea de dnainte!Plus pozele animate, care-s mortale!

amanda13 spunea...

multumesc. pe zi ce trece gandurile mele de a mai reveni in tara devin tot mai rare :(

niku_elektriku spunea...

@sar'na, nora !

pentru poze sa'i fie rusine lu' conu dinu, ca n'a avut de lucru cu plastografiile alea ale lui !

niku_elektriku spunea...

@amanda draga,
asa sa faci !
ca plaiu' miorlaitic ie mai şto cin' tzi-e dor de el, adeca de la distantza !

Trimiteți un comentariu