duminică, 28 martie 2010

mindrutzo-feromoni&norico-secretzii



asociatziile de protectzia masculilor cu gropitze'n obraji ar trebui sa se autosesizeze in cazu' schimbului necontrolat de feromoni si secretzii desfasurat pe parcursul ultimelor saptamini in cadrul unei asa zise emisiuni de divertisment.
modificarile survenite prin incrucisarea haotica in intoriorul supei pre-primordiale din dispozitivul jacuzzi a acidului dezoxiribonucleic eliberat prin spermatogeneza qvasi-di(sau tri)cotiledonata fotosensibiloasa, pot duce la compromiterea, pe viitor, a unor exemplare absolut reusite de masculi.
se pare ca asociatziile respective se codesc, inca, sa faca demersurile necesare, din cauza, nu datorita, faptului ca nu se stie precis care e, de fapt, exemplarul masculin ce trebuie protejat.

5 comentarii:

George spunea...

OTV-ul-Dom.Niku-incet,incet devine mult mai echilibrat,caracaleanul DD intruchipand exceptia bancului orasului un'se rastoarna caruta cu marius tuci...In rest,psihiatria viitor de aur are in spatiul anteno-irealistic...Iar doagele lipsa de la cerebelii numitzilor gadea,vranceanu firea,epileptica dana grecu&comp ar strica toate butoaiele-si in consecinta vinurile saptamanii prezentate de maestrul Morar...:)

http://nikuelektriku.blogspot.com spunea...

esti tare nikule :>

niku_elektriku spunea...

@ george
imi pare mie sau vom vedea, in curind, batai intre nore si soacre, 3D si sunet dolby surround ?
pe otv
lasa c'o sa fie finala CM pe tvr (cu "ciubuc" pentru tine: irina pacuraru, na !)...
apropo:
Irina Pacuraru - binecunoscuta realizatoare a emisiunilor de la Televiziunea Nationala, sotia exploratorului Contantin Ticu Dumitrescu,

niku_elektriku spunea...

@http://nikuelektriku.blogspot.com

stiu, mai razvane (tu esti, nu ?), tare ca fularu !

matusalem spunea...

Taica, asta cu Norica in jacuzzi a fost ca o lovitura in coaie pentru mine. Am ajuns sa inteleg penibilul, dar asta a fost dus la extrem. Vorba aia, daca nu putem veni cu ceva viabil, macar sa ne facem de cacat. Si s-au facut.

Trimiteți un comentariu