vineri, 29 octombrie 2010

cum a încasat'o laura de două ori, la supapa(e)

ia uite, dom'le, cum se fac auto-promovarile pent'u noile supape ale inculpatului vintu!
ca omu' ce nu scapa de constiintza propriei vinovatzii atunci cin' face lucruri ce fac B.U.B.A. la cap, si pe care isi promite sie insusi ca n'o sa le mai faca DE MIINE, intri pe platforma supapa consacrata ca vox publika, trimis de diverse linkuri binevoitoare 'ntilnite'n cale in navigarea internautistica zilnica, si dai de un titlu incitant al fatucei laura cernobil (mi'e greu sa'l reproduc numele ezakt) ce'o fo' "deconspirata" anu' trecut c'o fo ceva lucrareatza p'in freun servitchi secretz, deconspirare efectuata tocmai in preajma campagniei 'lectorale, si care si'a luat'o cu asupra de masura din cauza ca p'atunci era pro-basesciana de supapa, iar in zilele noast'e si'o ia, din nou, cu virf si'ndesat, cu toate ca si'a schimbat optziunea politica cu o suta op'zeci de grade (nu se precizeaza ce grade), tot de supapa.
dai sa citesti si, taman cin' itzi dadeai sama c'ai dat de leopardu' dupe gardu, 'ntilnesti alte doo linkuri spre o alta platforma-supapa specializata pe bucalesh, dupa cum imi dau sama.
pentru ca nu stia cum sa intre'n vorba ca sa'si popularizeze, probabil, nou' loc de munca, pe un site cu ceva mai mult trafik, isi scoate de la naftalina neste amintiri personale cu ocazii in care a primit corectzii publice, de'a dreptu' fizice.
compatimesc cu dinsa mai ales pentru a doua 'ntimplare, aia'n care si'a primit citeva palmi p'obraz, dupa o prima, nevinovata, mina pusa pe cur, pentru ca p'asta am reusit s'o deslushesc din scurta aruncatura de ochi pe diagonala.
procedura d'a ma fi trimis fara voia mea p'un nou site ce'si poarta realitatea'n cujet si simtziri, folosindu'se d'un procedeu tecnic necinstit, ma'mpiedica s'o compatimesc pin' la cap/sfirjit...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu