marți, 12 octombrie 2010

perdutz 'n spatz

tzara moare da' nu se preda (nu cristian preda !)!
sintem totzi (inclusiff io) mai reformisti decit balcerowicz, pin' 'n momentu' cin' boarea reformii ne adie pe la nari.
asa si dom' teodorescu, cristian teodorescu, ce si'a cam luat'o de pupinbasist, si care, dupa momentu' aplicarii reformii de doo's'cinci la suta lipsa la salar, cu barda, a 'nceput sa miriie la stapinire, din' puru' si simplu' motiff ca a afectat'o si pe sotzia'i, medic de profesie.
acuma, dreptu'i ca si astia, bocii adeca, dupa ce ca s'au cîcîit si mocait, incearca s'aplice reforma-diforma in care sa moara mama la totzi bujetarii, în general, cu amputatzii efectuate cu lama de la o ascutzitoare chinezeasca boanta, care, daca nu taie, macar sa zgîrie pe cerebel a durere surda de'tz vine sa te urci pe peretzi, cu prezervarea nepotzilor in rezervatzii nu neaparat ascunse vederii periferice.
asa ca bocbasestii s'au trezit cu inamici d'acolo un' nu te'ai fi asteptat, devenitzi victime colaterale din virtuali sprijinitori cu larga marja de 'ntzelegere si de acordare de indulgentze politicienilor de pe partea asta a spectrului, in sens de "aratare", politic.
zilele trecute dom' teodorescu ne anuntza ca n'are sa mai fie d'acor' sa zboare cu aeronave pilotate de indiviji stresatzi suplimentar, pe linga stresu' oarecum obligatoriu, de perspectiva d'a le fi taiate penziile alea mari, pin' la nivelu' unor soferi cu pile, zice domnia sa.
pai, cam are dreptate, dom'le, numa' ca'n situatzia asta putem aduce totzi tot felu' de exemple din tzara asta ce, constatam si confirmam pe zi ce trece, pacat ca'i locuita.
si'n sensu' asta ar cam trebui sa insistam.
o bomba, ceva ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu