duminică, 9 decembrie 2012

nobel ești nobel rămîi





premieru' ponta vesel că diktatoru' a fugit:



după ce, acum cîteva săptămîni, diktatoru' zisese că'l trimite pă ponta acolo, drept premiu de consolare că n'o să'l mai pue din ou prim ministru.

7 comentarii:

Anonim spunea...

@ niku_elektriku

1. dom' niku-le, trebuia sa-i ia si pe "invingatorii" mru, neamtzu, pavelescu, blaga, anastase, baconschi...

2. am scapat de draku (sistemul listelor de partid) si am data de frat'su, uninominalul: duduka pierde in fata unui necunoacut la Roman. necunoscutu' nu prinde parlamentu, pen' ca n-a facut 50%+1, duduka il prinde prin redistribuire. victorie zdrobitoare. censeamna, dom' niku_le sa absorbi fonduri europene la momentul potrivit!

3, dar ma simtz incurajat de declaratia lui mru de dupa "victorie". cam asa: "de maine, luni 10 decembrie, incepe relansarea Dreptei!". n-ar putea sa inceapa de poimaine, de marti, ca maine lumea e cam obosita; si de dreapta, si de stanga. ca sa fim siguri, sa asteptam sa treaca ziua cu ghinion, 13 decembrie, si pe urma relansam si Dreapta. nu stiu, insa, daca mru mai supravietuieste unei noi numiri -- Sef Suprem al Dreptei Supreme, dar la alegeri vad ca rezista bine, nesperat de bine.

obosit, alegatoru' (lu') matale,

dt

producton spunea...

Pai normal ca nu-l trimite ca ne face de ras. Daca a mintit cu doctoratul. Mai bine un marinar cu diploma decat un plagiator.

Anonim spunea...

Nu stiu bine de ce, dar mi se pare mai normal sa... ridem de invingatori, decit de invinsi. Fiindca ma tem ca, in curind, invingatorii vot ride strasnic de noi.
m. codrut

niku_elektriku spunea...

@ emigrante,

bine, bai, mătuitorule, că, de gura ta, am reusit s'o mătuiesc pina si pe madama pralong, care, altfel, merita votată.

ia si tu o pauză, acuma

niku_elektriku spunea...

@ dom' tudorane,

o sa avem o relansare scopita a dreptii de'o sa ni s'aplece pe stinga si mai rau.

stinga liberal conservator crestina a lu' berbecu', normal, asa c'o sa ne mai reevaluam aporiile care ne mai incearca fatza de mai mult sau mai putzin crestinii baconski, neamtzu sau papahagi, spun eu, paginu' liber cugetator (d'ai lu'ilici).

eu eram de parerea, din punctu' asta de vedere, lu' itm (pe care d-voastra nu'l prea iubitzi), inca dinainta lui, asa ca poci jura cu mina pe drapel c'avem de strabatut o taiectorie plictisitor de previzibila, noi, aici, la lomunia.

http://blog.itmorar.ro/and-the-winner-is-gigi-becali/

(itmorar, daca n'ar avea rosiamontagnismele astea intresa(n)te, ar putea fi chiar ok, ca basescianismu' trece ca pojaru, si nici n'a mincat din sinecura decit cca un an, perioada in care chiar si'a facut omu' treaba, spre osebire de ce'o sa faca succesoru'/succesoarea, daca e vorba de aceeasi persoana despre care am auzit io ca e)

niku_elektriku spunea...

@ producton,

si plagiatorii voteaza, dupa citese vede, ba mai sint si votatzi si se lauda dup'aia cu asta

niku_elektriku spunea...

@ m. codrut,

io o sa continui sa rizsi de pierzatoti, ca prea ne'au facut de risu-plinsu

Trimiteți un comentariu