vineri, 21 martie 2014

molus ca bradu, cu activitătzuri si dulcetzuri, pardon, dulcetze

Cristian Preda: O chem pe EBA pe lista Miscarii Populare

de I.R.     HotNews.ro
Vineri, 21 martie 2014, 9:25 Actualitate | Politic


Cristian Preda/ Elena Basescu
Cristian Preda/ Elena Basescu
Foto: Agerpres (colaj HotNews)
 Europarlamentarul Cristian Preda i-a facut o invitatie Elenei Basescu de a candida pe listele Partidului Miscarii Populare la alegerile europarlamentare, intr-o postare pe blogul sau


Preda, care deschide lista PMP la alegerile europarlamentare, sustine ca Elena Basescu ar face un "cadou nesperat" PDL-ului daca ar candida independenta.

"Elena Basescu a strans 100 de mii de semnaturi si ar putea candida independenta la europene. Nu stiu ce va decide sa faca. Personal, cred ca ar fi bine sa NU candideze independenta. Ar face astfel un cadou nesperat PDL. Intr-adevar, nimeni nu-si doreste mai mult decat Blaga o asemenea varianta, fiindca divizand voturile pro-Basescu, o candidatura independenta i-ar da sefului PDL o sansa in disputa cu Miscarea Populara.
O chem, de aceea, pe EBA pe lista PMP!" scrie Preda pe blog."Cristian Preda, obligat să facă niște piruete de logică demne de Cirque du Soleil pentru a-și justifica pozițiile anti-Macovei."

Avatar


EBA nu candidează pur și simplu pe listele PMP. E rugată în genunchi de elita intelectuală a Partidului. Sîntem în Uzbekistan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu