joi, 12 august 2010

pazea ! base e iar optimist...

da' tot ii aluneca picioru' de pe frina de freo doo - trei - patru - cinci - shese ori.
o data cin' se razboieste, iar, si iar, si iar, cu nush, cu felics, insistind pe silabisirea poreclelor lor securizde, punind'o in dificultate pe madama de la rra, la fel cum o pusese si pe madam culcer la tvr.
nu'sh da seama ca cin' se uita la nush, ori la felics, deja il uraste de moarte,  pe el basescul, iar celorlaltzi, mai ales dac' le zburatara si neste bulioane de pe card luna asta, putzin le mai pasa de ce zice el,  basescul. 
fanaticii pro au ramasara ase de putzini incit nu "se" merita sa bruiezi mesaju' principal, daca il ai.
altfel, mai bine taci enigmatic, ca'n primele luni ale anului.
p'orma, sa intri ca berbecu' in progleme interne de partid, alungindu'tzi cel putzin o juma' dintre cei ramasi linga tine.
ranindu'i pe cei car' chiar nu meritau asta, cei numitzi "basescieni" infocatzi, ce nu tzi'au gresit cu o silaba pin' atunci.
dindu'le munitzie cacalau alora car' te acuza ca esti carnasier fara scrupule si sentimente.
si pentru ce ?
ca sa'l contrazici pe radu f. ca nu'i subrezesti pozitzia bocului in partid, ce se legana, oricum, p'o ramurica uscata de la numire ?
nu'l potzi tzine pe boc in functziune inca un an juma' decit daca vrei sa mori cu el de git.
impreuna cu partid cu tot.
nu potzi reforma tzara cu un partid deja ajuns sub cin'spe la suta, cin' inca efectele adevarate ale taierilor nici nu se aratara.
decit daca vrei sa'i transformi p'aia in heroi fara cauza si sa'i alerge lumea cu ciomegele pe strazi.
daca guvernele tele n'au stiut sa aplice metoda "moarte subita", fii sigur ca oamenii te vor uri ca ii chinui luuung, si fara rost, mai ales ca'i vad cu ochii lor pe amploaiatzii partinici cum huzuresc, si vor huzuri si mai abitir daca'or sa vaza si ei ca li se'mputzineaza sansele de a mai ajunge vreodata la putere.

si, colac peste pupaza, finis coronat opus, sa'i si sperii pe habacucii aia de la pesede/penele c'ai putea sa le dai lor puterea dac' reuseste motziunea lor de cenzura...

far' sa mai amintesc de modu' in car' isi asuma, DESI: NU E TREABA LUI (chiar el recunoaste in interviu) niste masuri ce ar fi bune in sitatzia asta timpita, da' nu are nici o sigurantza ca vor fi adoptate, si, deci, merita sa tzi le asumi din 'nainte 

le da, iarasi, munitzie cacalau dusmanilor manelisti (sa moara dusmanii lor !)

in rest, ar fi fost bine, daca era mai scump la vorba si nu dadea, iarasi, exaemplu cu leafa lui si salaru' profesorilor !

nu face decit sa le faca jocu' "socialistilor" prin sporirea urii fatza de capitalismus f(at)alus.

unui muribund nu'i prea plac doctorii cinici, dom' base, cu tote intentziile nobele.

sa moara zambilica daca mintz !





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu