joi, 26 august 2010

statuia tot, si'n general, o ia'n mina

nu sint un cetatzean model in relatzia cu statu' ia tot.

incerc sa evit orice contacte cu birocratzia ce te'nebuneste, aminind pina ce nu se mai poate chiar rezolvarea unor manipulatziuni de docomente ce ar reglementa situatziunea vastelor mele proprietatzi.
anu' asta, apucindu'ma un de nestavilit puseu de spir't civic, m'am invrednicit sa achit si neste taxe locale ce zaceau in asteptare de p'in doo mii.

acuma, chiar dac' n'am nici o legatura cu plata pe drepturi de avtor, simtz si eu nevoia sa adopt limbaju' de avtobaza strigind din totz rarunchii

UE BAAAA !!!


in semn de solidaritate cu cei ce se simt batjocoritzi, luindu'l drept exemplu tot pe d-l ghinea, un tip cit se poate de decent ce simte si el nevoia sa se refuleze prin adoptarea unui limbaj mai colorat.
parcurgind o parte din comentariile lasate pe petitzia ce a ajuns deja la peste doo mii de semnatari, imi dau sama ca gubernantzii, in brambureala lor mereu si mereu reconfirmata, s'au jucat nepermis cu focu', intr'o perioada si asa incarcata de nervozitate excesiva.

daca tu stat, prin liota de parlamentari si gubernantzi ce s'au perindat prin palatele "reprezentative" ale patriei in doo'j de ani, ai creat o legislatzie car' sa faca posibila evaziunea fiscala, prin chichitze lasate intr'adins ca sa serveasca diverse interese, nu poci pretinde, mai ales la doi ani de pritocire zaluda a hotaririi, ca soferii, dantelaresele, scriitorii de vagoane, papucarii, spoitorii, car' nu ei au creat posibilitatea d'a fi platitzi pe DA, sa se'ncoloneze recunoscatori, lunar, si de cite ori socotesc ca'i de trebuintza de catre diversi contzopisti, cu plicu'n dintzi, pentru a'l depune ofranda, instantaneu, ca acuma ai tu mare foame de bani baetz.
asa ca nu prea au dreptate cei car' incearca sa apere ceva ce nu'i de aparat.



spun asta, si semnez, far' sa fi fost inflentzat de laturile mogulilor, pen' ca, repet si iar repet, nu ma uit, ceea ce va doresc si dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu