marți, 10 august 2010

tzup, tzup, tzup, "cadavru' viu" se misca !

vuiet surd s'aude dinsp'e cocoloshu' de huma al realitatzii romunesti, cu toate incercarile mele evazioniste din cadru' tentativei de conced pe car' o experimentez in pline conditzii critzoide.
o esspresie foarte plastica ma bintuie de citeva zile, aia a lu' mircea marian ce defineste pedeleu' drept un cadavru viu (din trupu/electoratu' caruia, cica, s'ar infrupta actualimente si liuberaloizii)

in timp ce gubernu' basescu-boc (!) tinjeste la banutzu' gaurit al manelistilor, luin' drept exemplu gubernu' nastase, cel car' avusese si el o astfel de tentatzie la un moment dat, pe linga ideea, absolut laudabila (si neurmata de consecintze) de a interzice magazinele second hand.

asta, asa, ca tot ii sufla cineva lu' nascase vint in pupa'l'ar in fundu' curtzii, si i'au revenit vechile idei.

refomismu' romunesc in actziune redivivus se lafaie pe toate cararile patriei in asteptarea binefacaretzilor ce fost'au, si fi'vor, mai cea mai cea hacana.

viatza e complecsa si are multe aspecte, zice nu crin antonescu ci unu' din raketzii din filmu' lu' caranfil pe car' il revaz chiar acu pe tvr1.

ca chileru' crin auz ca are alte idei

le vrea beregatzile alora ce le tot fac o curte furibunda de mai bine de doi ani

bine le face !

base, in vremea asta, si 'ntre doo sedintze la "ciresica", incaseaza pretzu' corect al strategiei habaciuce pe car' a adoptat'o de la alegeri 'ncoa.

sar'na, Doamna !


probabil ca in drumu' spre esafodu' suspendarii felicsiste are sa'si aduca aminte de toate pacatele ce trebe sa le ispasasca in trufia pe car' a avut'o d'al intrece pe insusi el, ilici intiiul, macar in materie de mandate (intregi) consecutive.

pe linga sminteaala c'ar putea infringe presa, de bani, a mogulilor...

cu chifle d'astea nici n'o sa fie prea greu s'o patza sigur si definnitiff.

mai ales dac' isi aduc aportu' si diversi to'arasi de arme, si bagaje, car' (zic ei) s'or trezitara din pumni cu spir'tu pedizd zvicolindu'li'se'n vine, simultan cu orgoliu' antitotalitar/antidiktatorial, ce le iese pe nas, cum ca vremea'ntzarcatului a sosit.

lucru de care tare se mai bucura un naiv, dintre multzi altzii...

prin romania !

tzara in care nici diktaturile nu mai sint ce'or fo...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu