joi, 1 iulie 2010

presa "noastra" sportiva se 'nscrie la DDD



nu stiu cum sa fac sa aflu daca tzitzele si bucile zilnice car' se lafaie in paginile ziarelor de sport se vor putea viziona si in varianta 3D.
ca doar n'o sa ma apuc acuma sa cumpar (pentru primas data dupa ce a disparut "sportu' popular") singuru' ziar din evropa, ba, chiar din lume, car o sa aiva o editzie  cu adincimi (gropi ale marianelor ?) de nepatruns far' de ochelari coloratzi.
adica, primu', singuru', car' de fapt, e doo, intimplator, si absolumente indepandente unu'  de altu', "gazeta" tolontan-felicsista si pro-u' lu' sirbu, si taman joi, cin', de fapt, tolontanii anuntzasera c'or sa fie primii, da' vineri, ca p'orma pro-u' sa anuntze c'or sa scoata, ei, primii, joi, fortzindu'i si pe tolontani sa'si revizuiasca tot pentru joi, ca sa fie si ei tot primii, si toate astea facind, sanchi, abstractzie unii de altzii, parca ai'laltzi nici n'ar exista...
asta'i concurentza romaneasca, in toate domeniile, daca trage vreunu' o basina la si doo minute, apai fitzi siguri ca ceilaltzi, prevenitzi de "surse" de la "inamic", o sa'si puna ceasurile sa sune la fara un sfert ca sa fie ei primii din evropa, ba chiar din lume, car' trag vinturi in direct.
otevizarea programatica a tutulor domeniilor a reusit, dupa cum remarca si presedintele meu, 3D.

3 comentarii:

fan Banciu spunea...

Bre nikule, mai stii ca aceeasi răşină au făcut antena3 si realitatea la toate exit-pollurile din ultimii 5 ani? Aia chiar dadeau ceasu cu un minut inainte de ora 21 ca sa le ia faţa la inamic. Bună asta cu 'otevizarea programatica a reusit'

niku_elektriku spunea...

aminte

niku_elektriku spunea...

@fanele,

de chestia cu antenele stiam din auzite (nu consum), altfel nici nu ma asteptam la altceva din partea lor, adeca un trish ordinar.
barem "presedintele meu" DDD si'o asuma cu tupeu, prezentind rezultatele cu freo ora inainte, daca'mi aduc bine

Trimiteți un comentariu