vineri, 23 iulie 2010

tzinetzi'o pe dreapta, ca vine, iar, stinga la putere

o aiureala de panseu vulgarizator doctrinar/urinar ne tot zicea ca dreapta tre' sa produca bogatzie ca sa aiva stinga ce sa redistribuie.
nu stiu cin' o fo' valabila chestia asta la noi, in afara de celebra redistribuire de la un'spe iunie unamienoosutepatrzecisiopt trecute fix.
ca dupe rebolutziunea de eliberare a neamului prost de supt jugu' fascist a lu' pingelik, s'o giucat preponderent pe sotzialismus mascatus au demascatus, ca n'om facut altceva decit sa redistribuim den fiarele vechi ale regimului de esstrema dreapta al predecesorilor, sanchi, debarcatzi.
crestera noastra "sanatoasa" rezumindu'se la umflarea chefului consumist fomist al rumanului, pe datorie, achitabila, daca se poa', la sfintu' asteapta.
si la vara cald...
iar paturica noasta "intreprinzatoare", classa activa (de pasiva ce'i) a capitalismusului, s'a limitat la specula susnumitelor fiare vechi, si a terenului de supt ele, la capusarea zambilutzelor si rhododendronilor ce se constituie in boiala groasa aplicata pe cadavru' spatziului nostu public, la criblura si asfaltu' ce ne crapa obrazu', si alte esspediente car' ii facura miliardari pe puncte, ca, altfel, baetzeii nu's capabili sa ne blagosloveasca si pe noi c'un holtzshurub natzional, cu car' sa ne mindrim la coada rotopercutorului !
asa ca nu prea vaz io cum poa' un regim "pe dreapta" sa produca, in romanika, bogatzia aia pe car' s'o redistribuie dom' rogo, dom' ponta si dom' crin, altfel decit tot printr'o noo natzionalizare a mij_loacelor de productziune, ca, actualimente, plusvaloarea aia nenorocita se expatriaza chiuind, indiferent ca provine de la multinatzionale or de la multimiliardari autohtonici.
dup'aia prinde c_orbu, sau sharona, scote'i ochii !
noi vrem giustitzie sotziala, dom' base, asa ca valeaaa...

5 comentarii:

Zorin spunea...

după sozialism mascatus sau de - , nu vine odată şi terminatus, din lipsă de combatanţi?

niku_elektriku spunea...

pe mine, dom' zorine, sa nu se bazeze, ca mai mult d'un cincinal, hai doo, nu crez ca'i mai incurc !
ramine ca fi'mea (car', apropo, ii nascuta la bistritz, ca si nefasta'mea...) sa desavirsasca constructzia noului capitalism-sotzialismuss cu fatza c_umana !

Riddick spunea...

A zis Pleşu vorbă mare în 1990: "Vom dănţui pe ruine".

niku_elektriku spunea...

nu poci sa cre', bre riddick, ca'mi dai dreptate c'am cam belit'o...

indiferent de insailarea ipp

Neinfectat De Comunism spunea...

repolutia nocturna romana de dupa 89 a dat nastere nu la monstri si la noi ticalosi pe langa aia de dinainte de 89, deci acum avem de 2 ori mai multi ticalosi, majoritatea pseudocomunisti...

Trimiteți un comentariu