vineri, 27 august 2010

au ! ma doare, in regiunea fiintzii mele...

ce mai citeste rumaunu' ?

d'o pilda, adevaru' de seara (exzista asa ceva ?)...


Directorul Electrica Transilvania Nord: Câţi waţi are 1 MW? Să întreb la Bucureşti

Bianca Pădurean
Joi 26 aug 2010


Întrebat de reporterii „Adevărul de Seară“ câţi waţi are un megawatt, noul director al Electrica Furnizare Transilvania Nord SA, Arthur Roland El Hayes, a declarat că pentru a răspunde la această întrebare trebuie să „întrebe la Bucureşti“.


Arthur Roland El Hayes a cerut lista de întrebări la care reporterul ADS a solicitat răspunsuri, pentru a o prezenta biroului mass-media din instituţie, pentru ca apoi să ceară aprobare de la Bucureşti. Menţionăm că întrebările nu se refereau la cifra de afaceri a societăţii, contractele în derulare sau licitaţiile organizate, ci la salariul noului director, ce maşină conduce, ce anume din CV îl recomandă pentru funcţia de director al Electrica, ce experienţă are în domeniul energetic şi câţi waţi are un megawatt.
 
Arthur Roland El Hayes are 28 de ani şi a fost numit de Consiliul de Administraţie în data de 10 august în funcţia de director general al Electrica Furnizare Transilvania Nord.

Portivit CV -ului său, El Hayes Arthur Roland a absolvit Facultatea de Ştiinte Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj, în anul 2005. În timpul facultăţii, a lucrat ca ospătar, recepţioner şi referent marketing. Înainte de a deveni director general al Electrica Furnizare Electrica Nord a fost aproape un an director comercial la aceeaşi societate. Este membru PD-L şi consilier local, în acelaşi timp. Are naţionalitatea română, iar tatăl său este sirian.

7 comentarii:

Anonymous spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

niku_elektriku spunea...

salut,

merci de apreciere, da', scuza'ma, nu "gust" genu' vostru de muzica...

baneru' poa' o sa'l bag, dac' o sa'mi placa ce facetzi voi acolo (deocamdata n'am timp sa ascult)

Lilick spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=IqZTKJFADII

:)

niku_elektriku spunea...

auleoooo, anonimus,
ce tzeapa mi'ai tras !
intzeleg spam, da' chiar asa ?
http://www.google.ro/search?q=Bun%C4%83+Ziua!+Eu+sunt+Vlad,+unul+dintre+membrii+Radio+Whisper

niku_elektriku spunea...

lilickooo,

da' ce'o fo asa de subversiv ala de'l stersera

http://www.youtube.com/videos?ytsession=rqdbQM2oYdLYAUQz-CAp7rG3pML4xinL8Wuu4XbOVKCsFMJIamscFG-Sc2LB7J6_rvswWDZ-pEv_Xf_Iw0udoKxdRbkEN9JCfTir_8dbX_yPM529X_uANzYDkSY-xs_7kceeM-VMxCPsuOO5hSa2k9PMbJ038cQZzZtiISc8mM4OuqJaDde8Xz_rITbonPGBp1CghjYOfVWUJSHUexLSJKXlg8ImjwUH897U3ClfVrXnZuJ1c-1hS07j2vhQDf3oleFPb-uFDJA8Fcoc5VEyOwLLXh7XrB7uwnFACu8POAzrJktekGfFUE4KnF4IhVNh7B-FhTbrG4Wfsgz30btjgpol8UweR5S3

e mina lu' base, ai ?

Lilick spunea...

L-au sters pe ala si l-au pus pe asta: http://www.youtube.com/watch?v=7-4mUVJxWSQ

Vlad mi-a lasat si mie de doua ori aceeasi poezie. Ignore!

niku_elektriku spunea...

lilick

merci !

am vazut...

si spune'i lu' varujan ca nu doresc "decit" respect !

daca'tzi place ilie dumitrescu (e fost folbalist, daca nu stiai !) stii la ce ma refer

Trimiteți un comentariu