miercuri, 18 august 2010

retorsiuni si extorsiuni

ajuns, intimplator, pe blogu' unui "liberal" de stinga (loc un' am mai plasat de vreo doo-trei ori injuraturi nesimtzite, si laşe... ), iaca ce gaseeeesc:" CTP: Ce vârstă aveţi?

Fota: 45 de ani.

CTP: Deci aţi fi putut colabora cu Securitatea.

Fota: Şi dumneavoastră.

CTP: Da. Şi eu. Dar dumneavoastră vă comportaţi ca o persoană antrenată de Securitate.

Fota: Dumneavoastră vă comportaţi ca o persoană care se poate să fi avut legături şi dincolo de Securitate. Ce valoare au afirmaţiile astea?

CTP: Ştiţi care e valoarea? Se uită lumea la noi şi lumea apreciază. Oamenii apreciază acum care dintre noi se comportă ca un securist şi care nu.

Fota: Dar ca un KGB-ist care se comportă?

Fota: De ce vă uitați în jos?…

După care, Fota zâmbește."
ce'nseamna, dom'le, sa nu mai ai acces la canal !

te rupi de lume total.

si sa nu mai ai acces la marile revelatzii.

cetepizde:acuma, io nu'ş' daca fota o fo au ba securache, da' parca nu am citit nicăiri ca i'ar duce tzucalu lu' iulian vladma rog, daca tot sintem in iepoca retorsiunilor si extorsiunilor, n'ar fi mai indicat sa ne expulzam reciporc, noi si sovieskaia rossia, agentzii infiltratzi in politica si presa ?d'o pilda, nu ma'ndoiesc nici un picutz ca presa ruseasca libera e infiltrata pin' la cele mai 'nalte niveluri (spalatori de fatzade ?) de oamenii lu' mihai razvan ungureanu...2 comentarii:

furiouswordpressripper spunea...

CTP este un personaj jalnic si irecuperabil. Ca un nefericit care isi traieste frustrarea propriilor limite, CTP are un comportament care seamana leit cu cel al personajelor din filmele cu anchetatori nazisti. Cred ca nici cei mai inversunati anchetatori ai securitatii nu atingeau limitele atinse de CTP. Este schimonosit de ura si transfigurat de constienta mediocritatii sale.
Cam atat despre CTP :)

furiouswordpressripper spunea...

@Nikule, ce legatura este intre CTP si KGB? Operativa?

Trimiteți un comentariu