vineri, 8 octombrie 2010

"bazatu"

finutzu' taricelu' facu dovada d'un shorik mai gros ca al suinului  paunesc, alaltasara cin' l'am prins, inplintator, tot pretz de citeva minutzele, la doi plus unu labe unu, venind vorba de pensiile ba_sculate pe vremea lui.
hai ca mai 'ntzeleg sa mintzi ca o mazeta comunista atunci cin' esti la putere, da' sa continui s'o faci si'n opozitzie, cin' hadevaru' ar trebui sa fie arma de credibilizare cea mai puternica, e dincolo de posibilitatzile mele de 'ntzelegere.
zice: "Suntem, din 2007, într-un stat UE, iar discrepanțele existente în 'statele bananiere' nu pot fi acceptate."
parca'i vorba ca accepta sau nu d-l tariceanu ca  suntem o tzara bananiera, fara banane (desi auzisem ca am devenit, printre altele, si mari essportatori de banane), si cu aportu' sau neprecupetzit.
legarea "puntului" de pensie de salariu' mediu pe oeconomie, dupa o majorare nesustenabila a salarelor si penziilor, bazata (de la "bazatu" taricelu, impreuna cu sinistra sa sosie mareana cimpeanu) pe bule de bule peste bule, o fo  o masura essceptzionala, consolidind spectaculos cei doo'j la suta penelisti, da' a avut un singur cusur, ca n'o fo 'nsotzita de o modificare corespunzatoare a constituzichii, in sense ca sa se stipuleze cit se poa' de clar ca e interzis sa se ieziste depresii triste ale ioconomiei, eventual legarea prin  lege  imprescriptibila a tutulor punctelor detectabile pe teritoriu' romunichii, inlusiv a celor lasate de muste, de cele din norvegia, filanda (vorba lu' "tata puiu") sau suedia, la alegere.

7 comentarii:

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

niku_elektriku spunea...

deocamdata nu !
vorba unei sectziuni din "posta redactziei" de la revista "urzica" de pe vremuri...

Shadow spunea...

@niku

Eu vad ca nici tu precum altii nu ai facut decat sa scoti din context treaba cu punctul de "pensiune" - torsiune.
In "economia actuala" a lu'traienu si a lui sinistra bok marmelada "punctul G" al suferintei pensiei prezidentialo incompetente nu mai "tine". Cum in constitutie "decenta" nu a fost nici ea "stipulata" iar educatia "bazata" portocaliu "funebru" relansata nici macar amintita e normal sa faca interpretarea "abuzata" si in mod clar "retorizata" dupa stilul celor 7 anisori de acasa dar numai pe "puncte".

PS. Tot n-ai scos "scripturili" :-p

niku_elektriku spunea...

bre shadowe, io as scoate sripturili, da' ce chichirez ar mai avea, ca tot ca'n gara ne'ntzelegem...

Shadow spunea...

@niku

matale nu ai o problema de "intelegere" ci chiar de "scripting". Citeste ce spune "bazatu" fara sa scoti din context si o sa te prinzi. Asta daca esti sincer.
Daca nu sa-ti traiasca "scripturile" si ramai cu "ridicutza".

niku_elektriku spunea...

bre, doar n'ai de gind sa'mi dai "drept tema de studiu si aprofundare" zicerile bazatului.
iar cu riddick ramin in aceeasi masura in care o fac si impreuna cu lilick...

nu ca ar fi ei "extremisti de centru" !

Shadow spunea...

@niku

pai nu-ti dau eu tema coane. Iti ei singur si nesilit de nimeni "teme" si cu ele cum cazi in pacat de "dezinformare" singura si personala te loveste in gara la intelegere. Mai faci si pe "victima" dupa aia ca sa ma dumiresc si pe cin' studiezi matale "mai vartos".
Pai e frumos?

PS. cu ridiche ramai in aceeasi masura in care ramai cu "scripturile" cum iti zisei io. Tractorase, motorase, robotzei. Lilicutza nu are treaba cu asta. Cel putin pana acum.

Trimiteți un comentariu