joi, 7 octombrie 2010

nenea anghelache a decis: nu se sinucide, inca...

ce a facut nenea anghelache basescu azi, prin returnarea legii penziilor, poa' sa'nsemne, depinzind de unghiu' de vedere, ba' ca a procedat in mod las, dovedindu'se ca le'a luat frica papitzoilor iliesco-crinolino-pontosi, cu avangarda mogulica, sau vicevercea, ori c'a facut un gest de mare 'ntzelepciune politika, 'nsotzita de shiretenia aferenta, reusind sa'i dribleze pe totzi.
nu stiu daca egalizarea virstei de pensionare e una din conditzionalitatzile femei, si, drept urmare, parlamentarii puterii, de munca'n zadar, ii vor returna legea nemodificata genetic, cu acordu' tacit al baselului, sau vor incepe, 'ntr'adevar, campania 'lectorala, cum se laudau aia pe la suceava, chestie care poa' sa'nsemne multe, si rele, lucruri.
sa'si bage picerele, adeca ?

pai, daca'i asa, io, dac' as fi fo'n locu' presidentului, as fi recomandat ca virstele de pensionare, valabile incepind cu 2030, vor fi de 28,3 ani, pentru berbatzi, si 18,01 ani pentru fimei, ca, oricum, pin' atunci, multzi dintre politruci fi'vor oale si ulcele, iar cei ce vor supravietzui s'ar prea putea sa trebuiasca sa dea un search pe goagle ca sa afle ce'nseamna aia penzie de stat. 

7 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Mai, e perfect. Lumea isi da acum seama si mai usor ca asta si-o vinde si pe maica-sa, cu tot cu cu cosciug si cruce, ca sa-si scape el pielea. Nu mai e nimic de analizat la el.

niku_elektriku spunea...

fataaa, da' rea esti !

relaaax...

Riddick spunea...

Ce plouaţi erau PSDNL-ii după referendumul din 2007... ;)))

Răbdare şi tutun până (cel puţin în 2016). În 2012 tot Piratu' pune premier.

"It's a long, long way to Tipperrary..."

Lilick Auftakt spunea...

Uita-te ce am postat. Ce zici? Am intuit bine.

niku_elektriku spunea...

@riddick
sper ca pina'n 2012 sa ma las a doomiitriisutepatruzecisitreia oara de fumat...

niku_elektriku spunea...

@lilick
in contextu' asta putem zice ca'i de apreciat ca base a facut'o pe austera doamna merkel, pe car' nu'mi amintesc s'o fi vazut'o vreodata macar zimbind, sa riza ca o vaca proasta.
si'apoi, dupa tratamentu' pe car' i'l ap[icatzi, nu ma mira ca alterneaza risu-plinsu (expresie cit se poa' de romuneasca) la intervale de secunde

matusalem spunea...

E joc de glezna bre. Atata tot. Da bine pe sticla. In rest...

Trimiteți un comentariu