joi, 21 octombrie 2010

koshmar !!! ma uit la crin, si nu mi'e frika...

k'am sa agiung freodata sa'l votez, asa, macar scirbit de gashka pedeliota-basesciuta, si kum ar fi cazu' ku'n opozitzionizd feroc, si fost hipiot la baza, crez.
labe
unu
ceea ce''i mare rushine.
mare papagal, park'ar fi om !
**********************************
ce kabotin !
numa cum isi moduleaza vocea, si nici  nu crez c'a luat lektzii de la caramitru...
klabuk  eftin
**********************************
e ultima oara, promit, lilick
**********************************
hai ca spre final , cin' l'a mai lasat den gura pa basescu, crin a devenit ceva mai prizabil, macar cit un' joint, ca mare om de dreapta (!) ce n'are pe nime'n spate (!!!!)

si la ce i'a folosit ?

fa'tzi, bey, partid, c'asa mare rebolutzionar ce esti, nu esti 'n stare sa reformezi macar peneleu' ala, ca sa'l faci barimi preferabil unora ca nemuricii ai'laltzi.
cum vrei sa reformezi shandramaua asta de tzara ?

AUZI: CHIREAC MARE JURNALIST !!!!!!
Piei, baaa !
de pui de kloshka  ...
imi retrag cuvintele:
NU E PREFERABIL UNUI JOINT 

22 de comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

OK, te iert! Doar pentru ca Moraru e un jegos limbist de teapa lui TRU, si pe bine ca s-a dus Crin, ca sa iasa si mai bine in evidenta asta. :) :D

niku_elektriku spunea...

cabotin, lilick, si lasa limba_ju' asta car' nu cadreaza c'o adevarata doamna, ceea ce si esti, nu ma 'ndoiesc :)

niku_elektriku spunea...

si, oricum, moraru'i giugiuk fatza d'aia ce'tz plak tzie, nu ma refer la raposatu' paler, si el cu destule la actiff

Anonim spunea...

Moraru are un nume, Radu Moraru. Ce-i aia "LILICK" o masca din spatele careia poti sa spui orice(inteleg ca e si femeie). Jalnic !!PS -profilul meu e anonim pentru ca nu se incadreaza in nici o categorie solicitata.

Anonim spunea...

Apropo, si eu ma uit la Crin si simt ca mi-am pierdut timpul.

niku_elektriku spunea...

anonime,

moraru vaz ca'ncearca sa'i scoatza pe pedelotzi, propunind o eventuala aliantza, facin' abstractzie, cica, de basescu, odata (nu'i asa ?) ajuns partidutz insignifiant, in comparatzie cu MARELE ALB LIBERAL, singuru' partid de dreapta legitim, cu totzi fenechiii si qiuarii din dotare, lucru' de care ma delimitez ferm !

bleahhh !

nu e alba ca zaaaapaaaadaaaa !

Anonim spunea...

De chestia asta cu" partidutz insignifiant" n-as fi asa de convins. Cel putin eu nu sunt nici un milimetru mai la stanga sau mai la dreapta decat eram ieri, alaltaieri, anul trecut s.a.m.d Si ma-ndoiesc ca sunt o rara avis, asa ca marele alb liberal sa nu fie nici alb,nici liberal si nici asa mare, poate doar putin "balonat " Si asta trece !

Lilick Auftakt spunea...

Sa va zic ceva simplu: 2008 PDL 32%, PNL 19%
2010 PDL 15%, PNL 25%. :D

niku_elektriku spunea...

@anonime
nu stiu daka l'ai vazut pe cezar preda in seara asta.
io l'am vazut spre final, si zicea neste chestii de'tzi zbirlea pelea de sub solzi, lucruri ce te'ar lecui in veci de votat pedelei, in actuala forma diforma...

si nu prea ai un' sa fugi, ca halba ca zapaDA'i moarta'n contumacie, pe scindura privatzii pe car' si'o slobazit tatinesu virtual samintza...

niku_elektriku spunea...

@lilicko

si tzie itzi place kireak (puiule, sa nu cazi) ?

ca daca spui "nu", itzi mai dau zece procente de la mine :)

Anonim spunea...

Nu l-am vazut pe cezar preda ca nu ma uit la televizor de vreo cateva luni dar asta era unul dintre pdl-istii cu capul pe umeri, cel putin mie-mi place. Ce-a spus ? Ps. Lilicka, sodajele astea de la momentul asta u fac decat sa va aline frustrarea( e ca si cum ti-as spune de atatea ori c-o sa te faci bine( desi stiu ca ai cancer) incat in final vei crede si tu ca e adevarat.

niku_elektriku spunea...

@ anonime,
ce crezi c'a zis preda asta, ceea ce stiam totzi, da' speram sa nu fie adevarat, cum ca pedeleaua'i un partid crescut exclusiv gratzie farmecelor basesciene, fara "rezerva de cadre", cu'n prim ministru, boc, naiv, la propriu, si c'o'ntrebare de baraj in final, tot din partea lu' preda: de cin' a ajuns o mare vina sa fii naiv ?

a mai 'ncercat s'o mai 'ndulceasca, sa'i mai netezeasca asperitatzile, ca'i naiv, in sens de ingenuu, alea, alea, cocardeala...

Anonim spunea...

Deci am dreptate cand consider ca e cu capul pe umeri(c.preda) Parerea mea dupa cum stiu eu ca sunt ardelenii(fiind unul dintre ei) omul asta (boc) nu e rau intentionat, dar n-are stofa de conducator. Cand mai e si incojurat de"n-are tata n-are mama de o parte si de atacuri din cealalta parte frustrarea devine maxima si greselile apar. Sincer ma simt mult mai confortabil in pielea mea si n-as schimba cu el never !

niku_elektriku spunea...

ceea ce tzi'o si doresc, draga anonime, ca doara si io's os d'ardelean, d'ala mai molcomu', caruia'i trebe ceva mai mult d'un ciclu' electoral ca sa'si baje picerele'n totzi...

Anonim spunea...

Daca tati ne bagam picere'n tati ce so schimba ? N-om fi tat no aia de vom traje la jug ?

Anonim spunea...

Amu drept'ui ca jugul meu traje la cocia mea nu la a lor !

niku_elektriku spunea...

pai veeezi ?

Anonim spunea...

Da stiu , dar pana la urma e o problema care tine de structura fiecarui individ . Oricum atuurile pe care le are guvernul asta, e ca a indraznit sa faca(sau cel putin incearca sa faca) ceva ce nimeni n-a vrut sa faca pana acum si asa am ajuns unde suntem. Asta-i ce-l deosebeste de cei dinaintea lor. Ce-i aseamana,....stim toti.

Lilick Auftakt spunea...

Mie imi place de tine, @Nikule, ca nu spui aceleasi poezii ca pedelistii, chiar daca nu tii nici cu liberalii. Uite de exemplu la @anonim. Mi-ar fi rusine sa repet ce scrie orice goarna portocalie. Nu as repeta nici ce zic ai mei, normal. Daca imi place Chireac? Cum sa imi placa jigodia aia? Cu cine vorbesti, hei? :))

niku_elektriku spunea...

@ anonime
'ntimplator vaz, nemijlocit, ce "reforma" fak ultrarefomistii pedelijdi, aci, la nivelu' ierbii, si nu'i deolok grozava, ca sa nu'i spui catastrophala.

daka makar faceau ce tot scot pe trompeta de doi ani meritau ca patria sa le fie recunascatoare.

asa, insa, cu paleative, si lipsa acuta de coae, or sa dispara caraghioz si deolok glorioz...

daka nu, nu !

niku_elektriku spunea...

@ lilick,

pot sa'tzi spun ca extrasa din mediu' tau, inklusiv de pe propriu'tzi blog, unde ai si tu sufitzientzi yesmeni, devii o fatuka hadorabela :)) ce nu'mi mai provoaca puseuri hipertensive, decit, poate, din cu totu' alte motive ?

potzi sa vezi din asta ce poa' sa faka politika asta de doi lei din noi

Anonim spunea...

Da Nikule, ai dreptate pana la un punct ! Mai departe vorbim de un concept complicat care se numeste rezistenta la schimbare. Era un test simplu cu mainile(nu stiu daca-l stii) care arata clar ca si o schimbare minora produce disconfort si provoaca opozitie, asa ca paleative sau nu de mers mergem totusi inainte, mai incet dar totusi ireversibil.Deci nu ne trebuie 20 ani ca-n previziunea brucaniana, ci probabil dublu.

Trimiteți un comentariu