sâmbătă, 30 octombrie 2010

mereu perenu' ilie

l'am prins pe mungiu, fratele mungicai, care, chiar daca sta bine la "amintiri din epoca de aur", sta mai prost la cel mai putzin nociv posibil "ism", la rapid-ism ma refer, facind gafa impardonabila d'ai pune'n gura fenomenalului ilie dobre un paradox temporal  asemanator cu cel youtube-istic ce face furori zilele astea, ala  cu celularu' lu' charlot

mungiu de la ilie dobre citire - sticle goale compaaar


pentru un nerapidist e mai greu sa'si dee sama desp'e ce'i vorba'n propozitziune, d'aia'm si decupat secventza respectiva in care hieroii principali din schetchu' mungitic isi depuneau prada, constind din stickle goaaale compaaar, la un centru de recuperat ambalaje, cu un responsabil cam nervos si autoritar, ce'i drept, unde se aude pe fundal transmisiunea unui match al rapiduletzului, avindu'l pe legendaru' ilie dobre   crainic, ce, ca un autentic personaj ce calatoreste'n timp, il transporta cu el dinsp'e viitoru' anilor doo mii insp'e actualitatea din film a anilor noo sute op'zeci si pe un jucator al carui nume poate fi identificat ca fiind al lu' robert ilyeș, ce joaca, bine merci, si'n zilele noast'e, si anume la echipa den brashov.

si io car' credeam ca numa'n filmele de epoca ale lu' sergio nicolaesco se bagasera stilpii de'nalta tensiune "arc peste timp" ca sa se transmitza mai usheur perceptzia  filiatziei derecte buerebisto decebala-mihai viteaza-pingelika ceausheasca .


"Pe bune" ep. 77 (29.10.2010) - invitat special: Ilie Dobre
ilie dobre, fost, si actual, shef al sectziei de sport al radiodifuziunii NATZIONALE

4 comentarii:

ek spunea...

Fals, Ilie Dobre n-a parasit niciodata anii '80.
Traieste,se imbraca,mananca,merge pe jos,se comporta tot ca atunci.As indrazni sa zic ca sta si la cozi imaginare cand merge la lapte.
Deci filmul e corect pana la urma.
Ilie Dobre forever!

niku_elektriku spunea...

aha, d'aia facea el greva foamii imediat dupa rebolutzie, asemeni copilului ce refuza sa se nasca ?!!

ek spunea...

Daca ar face si ai nostri seriale ca in tarile dezvoltate, ar iesi un personaj savuros din nea Ilie ... un Kramer autohton.

niku_elektriku spunea...

nu e destul, bre, ca l'au facut mare shef, acuma' vrei s'ajunga ai vedeta de sitcom?
lasa'l asa, ca'i vaz p'aia de la vacantza mare ca 'ncepusera sa cinte "trecetzi batalioane romane carpatzii" 'mpreuna cu paunescu, pe la otv. inainte ca paunescu sa dee coltzu' !

Trimiteți un comentariu