luni, 25 iulie 2011

jeg

uite, d'aia mi'e sila mie sa mai arunc cit'un ochi p'in "subteranele" articolelor care apar in presa  noastra de ziare onlain, pentru ca mereu se gasesc "initziatzi" care vor "sa'tzi deschiza ochii" asupra unui ins sau altuia.

vrei sa afli ca "puiu" e "tare'n shtanga" si "n'a iertat nimic", indiferent de secs, pe linga ca'i o nulitate antinatzionala patentata, chiar daca n'ai chef sa afli decit "ce mai zice/face el", regizorul, pe care ai inceput sa'l placi, indiferent cit ar fi el de (hotarit) antipatic (mai ales "coledgilor" pa ramura)?

atunci, cobora'tzi ochii 'nspre catacombe...

Strauss2011-07-23 18:03:58
Un regizor de c,a,cat care nu strange intr-o sala ce cinema 30 de persoane ! Cum sa te uiti la fimele cre.tinului asta cand in toate este vorba de denigrarea tarii si ironizarea oamenilor din ea ?
serge nicolla2011-07-24 09:15:37
Intr-un final l-a gasit pe Bobby care vroia sa-si faca jumatatea ''hartista'' si s-au combinat la matraguna(Bobby ai fost incornorat-Hahaha-FRAIERULE).In concluzie Puiu Cristian este un amestec de Dinu Paturica cu Coriolan Draganescu si ceva Dudu Steel pentru ca toata viata s-a folosit de femei(singurul lucru la care este bun=prietena cu copil mic in Romanika(Anca),nevasta in Lausanne si amanta Alexandra Gulea la Paris).Pentru ''cunoscatori' daca va uitati cu putina atentie si aveti minima cultura generala si cinematografica o sa vedeti ca 'capodoperele' sunt pline de greseli tehnice si de scenariu.Daca-l iei la bani marunti pe marele geniu,vezi ca n-a luat un examen in viata lui si a invatat cateva zeci de citate din diferite carti.Asta pe ffff scurt. 
serge nicolla2011-07-24 09:31:21
Biografie.Picat examen Tonitza clsa pictura clasa a V-a,picat examen Tonitza treapta I-a, picat treapta a II-a,liceul terminat in 7 ani.S-a lipit de copii lui Mircea Ciobanu(Raluca ca si amanta,Matei pictor) si asa a plecat la Lausanne cu un grup de studenti la arte.Acolo a fost agatat de o batrana elvetianca pe care a luat-o de nevasat sa-i plateasca studiile la pictura unde dupa un an oamenii i-au spus sa-i lase ca n-are talent(cine nu crede sa-i dea un creion si o coala sa-i faca portret 'la minut').S-a apucat de bijuterie dar este'legat de maini'.In final film ca acolo daca zici ca filmu=i prost el zice ca nu te pricepi.Asa ca a combinat-o pe Alexandra Gulea(pe care o vizita la Paris) si tati Stere l-a ajutat cu Marfa si Banii prin interventie directa la Razvan Teodorescu.
serge nicolla2011-07-24 11:02:32
Scusa Bobby Paunescu,come si dice in italiano?? becco o cornuto? CORNUTTTOOOOO HAHAHAHA
Columbo2011-07-24 12:24:45
Omu' s-a catzarat pe cadavre.Toate femeile cu care s-a combinat aveau bani si relatii.Barbatii in schimb cred ca aveau inclinatii h0m0s3xxuaIIe.Parerea mea.

2 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Asta e suparat rau pe Puiu. Banuiesc ca e acelasi care posteaza, cu nick-uri diferite. Vreun confrate invidios. Pare ca il cunoaste bine, intr-atat de bine incat poate sa si infloreasca.

niku_elektriku spunea...

@lilick

vorba lu' gheorghe dinica: "tzara mica, citeva mese!" :(

Trimiteți un comentariu