marți, 26 iulie 2011

vesti bune!

nu ma pricep deoloc la ioconomie, cu toate  ca citesc o grama' de saituri de profil (la ce mi'o fi folosit?), si am din ce in ce mai tare impresia ca nici presedintele basescu nu se prea pricepe.

am ciulit urechea bleaga cind l'am auzit in seara asta zicind asta:

mi'e lene sa caut acuma daca are dreptate sau nu (asa, grosier, am facut neste calcule - mi'a dat cu virgule - uitindu'ma la cit e massa monetara in circulatzie in romunika), da' parca'l mai auzisem pe dom prezidente dind o chifla in ultimele interviuri cu exemplu' de management privat la o companie de stat si laudindu'i p'aia de la apa-nova, parca n'ar fi fost premar si n'a aflat ca apa nova'i privatizata, ahohoooo!
******************
******************
l'am 'ntrebat si pe lucian davidescu daca ce zice base e adevarat, care lucian davidescu m'a lamurit ca'i partzial adevarat, cam tot ce zice prezidentele d'o vreme!

Un comentariu:

Anonim spunea...

adica n-ai priceput ca le-am dat lor lei si ei (noua) valuta? ce, rotativa noastra nu functioneaza (e avantajul monedei nationale: poate fi cata frunza, cata iarba - si nu si-ar dori vreodata, euro sa ne cunoasca, nici inflatia sa-nece, spumegand, a sale osti)...
io zic ca daca le-am dat lei si ei ne-au dat euro, sa profitam si sa o stergem de la masa (tratativelor) fara sa mai platim consumatia (na, c-am citat din Programul de guvernare al USL - ptiu, drace!)

Trimiteți un comentariu