luni, 11 martie 2013







hotarît lucru: noi doi, eu și madam pippidi, ne iubim, numa' ca ea n'a aflat, încă, ceea ce nu se poate spune despre dan badea, care a aflat!




cine credea c'o uselista ego-latră cum e alina mungiu pippidi e completamente lipsita de simtzu' humorului s'a înșelat amarnic:
"1. Aveţi grijă să eliminaţi din competiţia pentru procuror general pe toţi cei care au rezolvat dosare, au avut vreun contact cu Comisia Europeană şi echipa MCV şi, în general, ar putea prezenta vreun pericol pentru orice corupt, mai ales unul cu funcţii în parlament, guvern, administraţie sau secţia penală a Înatei Curţi. Nu faceţi public cine şi-a depus dosarele şi nu publicaţi online CV-urile oamenilor şi baremul pe baza cărora îi punctaţi. Mai ales acum, că aţi scăpat de lepădăturile de prin CSM vedeţi să nu mai transmiteţi interviurile candidaţilor să vedem toţi ce le poate pielea, faceţi-le cu uşa închisă şi pedepsiţi pe cine mai face greşeala să fie transparent, ca Vasilică Danileţ.
2. Privatizaţi urgent fără plată Registrul Comerţului către un stîlp al partidului de guvernare PNL, socrul fostului ministru Cristian David, dl Mihai (Mişu) Vlasov. Acuma e momentul pentru această acţiune refuzată de patru ori sub alţi miniştri, că e ministru prietena lui, dna Pivniceru, cea în subordinea căreia se află Registrul. Dacă nu acum, atunci cînd? Trimiteţi şi o scrisoare către ambasadele UE şi Comisie despre absenţa oricărui confict de interese şi a oricărei rente de stat în acest caz, semnată de Renate Weber. Ba vedeţi că mai e şi Adrian Severin care ar putea semna, başca Anne Marie Jugănaru, colaboratoarea lui urmărită de DNA pe care tocmai aţi numit-o secretar de stat la Ministerul Mediului si Schimbărilor Climatice.
3. În general e trist să îl lăsăm pe dl Fenechiu unicul trimis în judecată din Guvern, cînd Comisia Europeană s-a înşelat şi a zis trei, mai numiţi doi, că secretarii de stat poate nu se pun.
4.Aveţi la mînă iarăşi legea retrimisă de Băsescu privitoare la statutul asociaţiior şi fundaţiior, ia închideţi voi pe toţi ăia care monitorizează cheltuielile guvernamentale şi absenţele la Parlament, treceţi mai ales o lege care să se aplice retroactiv şi să dea bine la CEDO şi prin presa internaţională.
5. Tot la acest capitol, nu uitaţi să expluzaţi, sau măcar să infieraţi pe răii români care sînt plătiţi din străinătate să fie critici faţă de ţară. Lăsaţi-i pe Tokes şi Macovei, ocupaţi-vă de mine, în decursul timpului am fost stipendiată şi de NATO, şi de Comisia Europeană, şi de guvernul american, şi de cel german, şi de George Soros, cum puteţi citi în cronicile lui Roncea&Udrea, episodul curent şi din urmă. Ba chiar am luat bani de la Consilul European ca să fac un raport asupra consecinţelor Schengen prin anul 2000, deci pe scurt şi Schengen m-a plătit pe mine.
6. De fiecare dată cînd mai vrea dl. Mazăre schimbări la o lege care se opune bunului plac, faceţi cum aţi făcut recent cu legea urbanismului (OUG 7/2011 pentru modificarea si completarea legii 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismului), respectiv chemaţi un consultant dintr-o ţară europeană cu un cuvînt greu la Schengen (Franţa, în acest caz) şi călcaţi pe faţă în picioare ce vă recomandă. Daţi liber la autorizaţii pentru cine dă banul, şi la dracu’ cu mediul, vecinii şi civilizaţia. Mai ales civilizaţia nu o lăsaţi să scape.
7. Numiţi-l iarăşi şef de cabinet, ca pe vremea lui Năstase, pe simpaticul milionar Remus Truică, cel care a cumpărat conform revistei Cancan o pungă cu mărţişoare de aur să dea la doamnele care au norocul să-l cunoască. Ca să nu mai fie discuţii în contradictoriu inutile între premier şi cei care vor să implementeze recomandările de mai sus şi altele la fel, care încă nu au devenit publice. Vă organizează dl Truică să fiţi iarăşi ce aţi fost şi mai mult decît atît.
Eu sfaturi mai am; nu ştiu dacă mai aveţi voi Schengen."
pentru ca dragostea pe care i'o port madamii pippidi nu are nevoe de cuvinte, ma limitez sa constat, trist, c'odata c'obsesiile pippidice legate de duduka, am preluat de la aceasta si'o parte din antipatiile pe care i le poarta unu si altu', printre acesti unii si altzii aflindu'se, se pare, inredibil de multzi dintre deja fostii mei pretenari de blogereala portocalie sau altfel (care se dovedesc mai lipsitzi de haz decit madama AMP), in frunte cu dan badea, cel cu care ma declarasem solidar, cam solitar, in demascarea cenzurii goagalist-bloggerist-blagian-politice, nu mai departe decit cu vreo doo saptamani in urma, si care, drept pedeapsa, m'a scos din al lui blogroll, din oul blog pe care si l'o tras,  fara alt motiv aparent decit atacurile mele demente si gratuite - in sensu' ca cam fara bani - la adresa primadonii din pleșcoa din ultima vreme.

de ce m'o scos, de ce m'o fi băgat?!?!


















de ce m'oi fi băgat???

ps

am ramas "bagat", încă, nu stiu pentru cita vreme, intr'o clona (scoasa, probabil, de catre altcineva decit de dan badea el insusi) a blogului original pe care platforma bloger i l'o interzis lu' dan badea pe baza de reclamatzii de la "curentu".

ps doi

d'abea astept sa se termine odata rafuiala intre mafiile pedeliste, sa se hotarasca, in sfirsit, in ce fel are sa fie transpus in veatza visu' de aur al diktatorului, ala cu "eșichier politic" compus din doo partide, adica, daca marea reunire o sa se faca pa partea dreapta sau pa partea stinga, cu ponta sau cu antonescu, cu, sau fara, acceptu' lu' bliiiin axinte, devenit de nerecunoscut (mama, ce mai "ma rideam" in vremurile lui bune si ne atit de cointeresate) prin abnegatzia cu care'si aduce aportu' la victoria finala a duduchii aspra oricarui alt proect care s'ar mai putea intrupa pa asa zisa parte dreapta!  

PS trei:

se pare ca dan badea a revenit la sentimente mai bune, asa ca m'a intro-bagat din ou! 

3 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Frumoasa declaratie de dragoste de ziua madamei Pippidi. :)

Daca ea nu vrea si nu vrea sa te bage (in seama), consoleaza-te macar cu ideea ca eu te-am bagat (in blogroll) si nu te scot. :)

niku_elektriku spunea...

@ lilick,

c'esti copil?!!!???

ma facusi sa caut pe wikipidilika si chiar ai dreptate!

sa moara zambilica daca aveam macar vreo banuiala!

e un semn!

(merci pentru semnalare precum si pentru ca nu ma scotzi, de ce m'oi mai fi bagat!?!)

jade spunea...

alt proect care s'ar mai putea intrupa pa asa zisa parte dreapta! inchirieri limuzine bucuresti


Trimiteți un comentariu