luni, 30 septembrie 2013

potpuriu cu mult prea puriu:

  • - prezidentu' ultra consecventu'
  • - alina mungiu pippidi prim ministru!
  • - cearta întzeleptzilor cu lumea (lu' banciu)
  • - se înrolează diktatoru', cu picioarele înainte, în gherila (sub)urbană blogary?

pentru amatorii de senzatzii tari, păstrate în fiintze mici, propun vizionarea următoarii înregistrări făcute cu camera de loat vederea de la proteve, înregistrare pe care recunosc ca io unu' n'am avut încă tăria de caracter și liniștea sufleteasca s'o pot vide.
din relatări ale unor tertzi, am intzeles ca domnu' diktatoru' iar s'a dat impartzial ca tot romunu', i'a mai facut o propunere rușinoasă doamnii alina mungiu pippidi, daca tot s'apropie iara alegerile evroparalamentare si eba risca sa rămâie fără coledgi, s'a pronuntzat cu mina pe inima ca mina lu' soros nu e atit de lunga pe cit s'au riscat sa zică d'alde madalin bot, radu banciu, turcesqiu si altzi favoritzi ai doamnii duduka, puindu'i p'acestia in sitoatzia ingrata de a fi contraziși de însuși șefu' lor mult iubit al statului, cel mai informat om din stat, carevasilica, creindu'le greutatzi in pozitzionarile viitoare in sus amintita tema de larg interes pecuniar, plus ca ne'a anuntzat, practic, decesu' partidului emanat din mișcarea chiuretata de către consiglierii lui de la cotroceni in pauzele de'o tzigara, lucru anuntzat anterior de buzduganu cu trei pecetzi bliiiiiiiin axintoiu, ceea ce n'o sa'l impiedice pe domnu' diktatoru sa'i urmeze exemplu' lu' taika ilici in a esi din politica doar cu picioarele inainte, fără ajutor de picior spate gios.

luna albiturilor s'a refugiat pe tvri
pentru vizionare, e necesar acordu' parintzilor natziunii

demonul s'arata?
dupa ce nu mai avem presedinte giucator (este, da' s'a terminat!),
acuma, riscam ca, pentru 2014, sa asistam la preliminariile dezastrului,
fara jucatori deoloc, in alb negru cu purici 
(imagine netrucata!)


ps cu updata:PENTRU ECHILIBRU, REDAM MAI JOS, FARA ACORDU FORMAL AL EMIGRANTULUI, SCENE SI MIZANSCENE DE PE PARTEA AI'LALTA A RAHATULUI:


VIDEO Mihai Gadea, jigniri si amenintari catre protestatarii din Piata Universitatii: Ketamina voastra, urina prietenei, a prietenului, va impiedica sa intelegeti. Sunteti sclavii lui Basescu./ Plus: Nu-i iritati pe oamenii care iubesc postul acesta de televiziune, nu stii de unde te loveste

 Mihai Gadea le-a adresat, intr-una dintre emisiunile sale din aceasta saptamana, un mesaj protestatarilor impotriva proiectului Rosia Montana din Piata Universitatii. Realizatorul Antenei 3 i-a numit pe manifestanti "sclavii lui Basescu", adaugand ca "multi dintre voi nu stiti din cauza ketaminei, multa ketamina va impiedica in a intelege lucrurile. Ketamina voastra, urina prietenei, a prietenului , va impiedica. Dar sefii vostri - pentru ca voi sunteti niste sclavi, sunteti sclavii lui Basescu si ai regimului lui  - sefii vostri stiu cat de multi oameni se uita aici pentru ca din acest motiv v-au pus sa injurati Antena 3." Gadea a continuat cu amenintari la adresa protetatarilor: "Oamenii aia s-ar putea sa fie deranjati de mesajele voastre instigatoare si de ura asta teribila. Si noi nu putem sa fim responsabili daca voi continuati cu lucrurile astea."Mihai Gandea in emisiunea "Sinteza zilei" din seara de 23 septembrie:


Sunt foarte fericit ca in aceasta seara maestrul Arsinel este printre noi si sper sa fie multi ani de zile de aici incolo.

Sper ca va veni si o zi in care in tara noastra sa nu se mai doreasca atat de mult moarte, sa moara ala, sa-i moara copilul, sa-i moara nepoata, sa mori tu,sa moara ma-ta.

Celor care ne doresc moartea: Probabil ca Mircea (Badea - n.red.) o sa isi spuna in emisiune punctul de vedere. Lui Mircea, mie si altora. Pentru ca ei suntsclavii lui Basescu.
Pentru ca au reusit sa aduca in Piata Universitatii, pe langa cei onesti, care probabil ca au fost si sunt. Cu toti banii lui Soros, cu toate organizatiile lui Soros, cu toate organizatiile ICR-iste basiste, au reusit sa aduca in piata... cati au fost aseara? 10 mii? In seara asta nu mai era nimeni.

Vreau sa le atrag atentia ca in momentul in care urasti intr-o asemenea maniera incat sa urezi moarte cuiva si ii pui lumanari la capatai s-ar putea sa nu stii de unde te loveste. Sper din toata inima sa nu se intample asa ceva.

Dar nu-i iritati pe oamenii multi, foarte multi care iubesc postul acesta de televiziune si pe oamenii care lucreaza aici.

Pentru ca voi nu stiu daca stiti, ca multi dintre voi nu stiti din cauza ketaminei, multa ketamina va impiedica in a intelege lucrurile. Ketamina voastra, urina prietenei, a prietenului, va impiedica.

Dar sefii vostri - pentru ca voi sunteti niste sclavi, sunteti sclavii lui Basescu si ai regimului lui  - sefii vostri stiu cat de multi oameni se uita aici pentru ca din acest motiv v-au pus sa injurati Antena 3. 


Oamenii aia s-ar putea sa fie deranjati de mesajele voastre instigatoare si de ura asta teribila. Si noi nu putem sa fim responsabili daca voi continuati cu lucrurile astea.

Un comentariu:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Trimiteți un comentariu