vineri, 4 aprilie 2014

încet, duios, din blogroale băsiștii mă scotea



azi, tata lu kk-rau,
te vad, te vad!

5 comentarii:

Anonim spunea...

vai vai si "amicul" sarenochi te scoase din blogroale. Ei asta nu ma mira la un asa "mare caracter". N'ai pierdut nimic niku-le.

Shadow spunea...

era comentariul meu mai sus ca sa vezi ca te "citeresc inca" :-). Nu ca te-ar "incalzi" in vre-un fel.

niku_elektriku spunea...

shadowe,

nu l'am rugat eu sa ma bage, n'am vrut sa'l rog nici sa ma scoatza, ca sint baet bine crescut si cu stomahu tare (eh, nici chiar atit de tare, c'acuma, pe ling'antena trei, nu'i mai suport nici pe slujbasii duduchii de labe unu si evz)

si nu eu m'am schimbat!

Unknown spunea...

Te mai baga, te mai scot…., asta-i viata ! Singura problema, vorba lui nea’Teo, sa nu se faca draku’ discriminare pe baza de sex ( ori l-a suparat tare “aia mica”, ori s-o fi speriat sa nu-l “urmareasca penal” si pe el nefasta, ca pe alde Patriciu…, tinand cont ca el nu detine nici-o banca in vreo tara in care revolutia portocoalie “a invins, a invins….”.)…Aiasta nu-i ”corecta politic”…Aiasta-i “moartea” ! Poate de asta americanii inteleg mai bine ca noi mitul Dracula….Sau stiu sa se fereasca mai bine…

niku_elektriku spunea...

dom dudase,

sint atit de dependent de bagat si de scos incit chiar imi fac mari plobleme pentru cind, in calitate de idiot inutil, nici macar nefasta n'o sa ma mai bage, dupa ce m'o scoate.

salut, emigrante!

vezi ca cam esti neserios, ca nu te tzii de promisiuni, mai dihai ca politrucii...

Trimiteți un comentariu