miercuri, 11 iunie 2014

liniștea dinaintea furtunului

basescu tace.

nu stiu cit o va mai putea'o face, pentru ca, fara interventziile lui, pontosu' p.m. face atitea prostii incit s'ar putea sa nu se stie, pina la urma si pina la urna, si te pomeni ca ne'om trezi cu ditai iaca pozna si nu s'o alege.

varanu e pe cale si el sa schepe, cu toata reforma justitzichii, cu coduri si piscoduri in coada (care vad ca ii este aruncata acum in spete aproape exclusiv lu' predoiu, de parca, pe vremea gubernelor boc, se intimpla ceva la palasu victoria sotzializmului fara stirea si incuviintzarea diktatorului). asa ca, ma intreb si eu ca prostu, daca nu era mai bine pentru tzara asta lovita in aripa ca solutzia imorala sa nu fie denuntzata la timpul ei si sa'i fi dat aluia posta si sarea (si asa i'au mers afacerile destul de bine ipochimenului), pentru ca, dupa cum constat acum cu tristetze (si fara sa ma uit nici un minutzel la antena3 sau rtv), mafia construita cu minutzie pe partea basesciana a lucrururilor e la fel de abominabila ca ai'lalta.



poate, in felul asta, mai crutzam citeva milioane de creeere de romuni puse aiurea pe moatze de echipele de soc badea-gidea&ciutacu, caraora amatorii duduchii evezeaoa&co n'au reusit sa le contrapuna decit o armata la fel de trista, dar mult mai redusa numeric.


6 comentarii:

AristotelCostel spunea...

OMG, 're u 4 real? :)

In ciuda controlului justitiei si constituirii plutoanelor de executie... politica, varanul se apropie de un deceniu de rezistenta in fata structurilor mafiote securiste. Pentru tine asta înseamnă că justiția n-a fost reformată destul?
Papulicii din procuratura securistă or fi ei slugile perfecte, dispuse să răspundă instantaneu la comenzi șefului mafiei securiste, dar ca oricare slugi, au defecte în baza cărora sunt și manipulate. Cel mai des întâlnit defect este tocmai incompetența.
Chiar nu-ți pute justiția făcută exclusiv cu interceptări și ascultări ambientale? Chiar nu pricepi că slugile lui băs nu pot mai mult???
Pe urmă, poșta a fost devalizată de grupurile de bine pe care le-ai tot considerat tu alternativă, iar "sarea și poșta" n-a fost decât o lozincă pentru "dreptacii care nu-și vând țara". Unicul scop a fost acela de a fi devalizate de mafia lui băs, după cum bine s-a văzut după debarcarea ploșnițelor, în aprilie 2012.

Ultima frază e demențială. Deci, pentru tine badea(1)-*gâdea(2) și ciutacu(3), la care mai poți adăuga cu generozitate maxim 10 nume, reprezintă o armată mult mai mare decât sutele, chiar miile de slugi (vezi SIE-referendum 2012) ale propagandei securiste.

Știu că tu crezi despre tine că ai o opinie obiectivă asupra "întregii mizerii", dar tocmai ți-am demonstrat că ești cam prea... patetic, iar diagnosticul corect e acela de... băsism resemnard. Tratament adecvat: acceptarea realității, confirmarea și reconfirmarea gherlismului din trecut, autoflagelarea pentru băsismul și udrismul care ți-au fost inoculate de către propaganda securistă și, în final, renunțarea definitivă la toate lozincele propagandei securiste care crapă chiar acum... sub ochii tăi... de foame (bucătarul adamescu e în pragul brutăriei, pe interceptări și denunțuri... oaoaoa... oa). :)

niku_elektriku spunea...

@ AristotelCostel,

bine, eu sint patetic, dar tuuu?

relaaaax, man

AristotelCostel spunea...

Eu... ce?

niku_elektriku spunea...

asa mi sa parut mie, ca esti si tu, umpik, asa, patetic.

spre deosebire de tine, cred, eu am venit dinspre basism ca s'ajung sa ma satur de basescu, fara nici o contributzie a antenelor.

si l'as vrea pe varan la brutarie cu aceeasi intensitate cu care'mi doresc ca astia sa nu se mai opreasca din bagatu' unii pe altzii la brutarie, cu basescu in frunte (mai mult ca sigur ca n'o sa avem ocazia sa'i trimitem chiftele acolo, ca doar pactu si pacatu basescu-udrea-ponta functzioneaza la parametri)

am remarcat ca admiri "rezistentza" varanului...

dreptul tau, dar nu'i "frumos", parerea mea! :)))

cineva spunea...

...odata ca-ti place tare mult sa-nvarti singur cu cutitu-n rana, ...deh, elektrikule, probabil ca ai nevoie de multiplii de 10 ciclii ca sa pricepi si matale cum sta treaba, ok, dar..., daca te privesc mai atent, parca-mi pare c-ai de inteles-o pe asta cu autoexilul omului din tarisoara natala, fortat de "imprejurari", stii c-a mai fost acu'fo'suta de ani un caz similar, un condei venerabil, bonvivant, dar ironic nevoie mare cu toti moftangii si toata rasa lor, ...tiiiiiii, ce lapsus am, fatalitate moncher, ...era din Ploiesti, parol...

niku_elektriku spunea...

altcineva,

ce sa'i fac, monser, dac mi's mai greu de cap?

daca nu urmez ni-cio-da-ta sfatul lui "nea iemi", ala cu "sa nu'tzi faci iluzii ca sa nu ai parte de deziluzii"?

Trimiteți un comentariu