joi, 12 iunie 2014

să ne consolăm, dacă se poate imagina (și băse cu duduca lui & asociatzii eveze-beuniști lucrează intens în sensu' ăsta) că ponta trebe ajutat s'ajunge președinte, înseamnă că noi chiar merităm asta, cum i'am meritat și pe susnumitzii îndrăgostitzi






DEZVĂLUIRI SENZAȚIONALE despre INGINERIILE imobiliare ale lui Klaus Iohannis. ”Evenimentul zilei” va publica mâine DOCUMENTE OFICIALE

joi, 12 iunie 2014   130 comentarii  
Începând de mâine puteţi citi, în „Evenimentul Zilei”, dezvăluiri senzaţionale despre ingineriile imobiliare ale Primarului Sibiului şi preşedintele interimar al Partidului Naţional Liberal, Klaus Johannis. Redacția noastră a intrat în posesia unor documente oficiale care expun situații cu multe semne de întrebare legate de proprietățile liderului politic.

CITESTE SI:

Elena Udrea: PMP va susţine un candidat unic al dreptei doar dacă acesta este Cristian Diaconescu

Autor: Departamentul Politic | joi, 12 iunie 2014 | 5 Comentarii | 625 Vizualizari
Preşedintele PMP, Elena Udrea, a spus că partidul pe care îl conduce va merge pe varianta unui candidat comun al dreptei la prezidenţiale, dacă PDL şi PNL vor susţine candidatul Mişcării Populare, respectiv pe Cristian Diaconescu.

4 comentarii:

cineva spunea...

...odata ( ardelean si 'mnealui, culmea, tot sibian) ca "regatenii" nu prea si-au respectat toate angajamentele alea luate la Alba Iulia in 1918 vis-a-vis de ardelenii (de toate neamurile) care trebuiau si 'mnealor integrati la patria-mama (de fapt, -muma), deci, m^i draga, elektrikule, ce vezi matale acuma in "figura" de mai sus e doar ecoul intarziat cu fo'suta de ani al "rom^nului verde" (preferabil d'acilea din Valahia, poate chiar dintre rasturnatii d'n Caracal) la stilul "mai altfel" al transilvanenilor.

Deh, n-ai ce le face, asta le e ge(a)na, masculii-s intr-un fel, iar damele de succesuri sunt, dupa cum de asemenea, se poate observa in/pe figura (normal) de dedesupt, genul fatalei de Plescoi, care "a absorbit cel mai bine" dinspre UE (...recunosc, suna ur^t dar uite ca suntem "consecventi" si cu abrevierile, NATO e NATO ca asa a ramas dela comunisti, dar la romglezii de azi nu se spune E.U. fiindca noi, de fapt, avem capul mai mereu plin de acte ratate, nu-i asa?).

Asa ca,elektrikule, mai bine sa-ti dau o tema de ca sa te gandesti la ea de acum incolo..., recte, ce-or avea toti editorii astia de imagine din media de o prezinta pe 'mneaei mereu in postura aia consacrata (cu "a absorbit cel mai bine") de alde sefu' consilierilor si consilierelor.
Misogini ordinali, nooo?

niku_elektriku spunea...

edwarde, sau oricinealtcineva,

dudu ca s'a lasat impregnata/insamintzata de taria si tariile convingerilor sefutzului?
ea e pastratoarea, ca sa nu'i zic pusculitza, samintzii lui?

deja citii un article in rl-ul lui adamesqiu in care tacerea de doua saptamini a sefului e semn de mare incelepciune, iar retragerea incepectiva a ilenii basesqu, semn al maturizarii policice, in cotrapoantere cu elena udrea ceausasca, care nu. ntzelege inaltele comandimente,
deci, se repeta aia cu 'diktatoru n'a stiut', si doar savanta de la partecolara ie divina.

cu ardelenismele, ce sa mai spui, decind mi'am dat seama ca rares bogdan exista si de cind am reintilnit'o pe verisoara'mea de pe linga oradea (ocazie cu care mi'am imbogatzit in mod neverosimil bagaju de injuraturi in romuneste, ca ala in ungureste mi'e deja destul de bogat), zic si eu ca n'ar fi rau sa pierdem ardealu.





si mai spunea...

...sa ai grija sa nu-ti doresti prea mult anumite qestii, umbla mai atent cu ardealul, ca te aud mai incolo ca "uf, nu stiu pe unde e, era aici da' l-am pierdut", ...ni la el, ca chiar ma supar pe tine.

toarshu' mao ne spunea...

...sa nu consumi energie degeaba, tot pun^nd intrebari retorice despre alde bsisti si bsescu, pierzi noptile la masina de scris si asta nu e bine ca nu se mai reface neuronul, si intri-ntr-un cerc viciat de toate aceste aspecte, si chiar nu mai ai nice o sansa sa-ti mai revii la cap, cum spunea, daca nu ma-nsel, chiar Nietzsche...

Trimiteți un comentariu