marți, 4 august 2015

dezmătz horror (si "colorat"), pe mormîntul lui "motzu" pitiș

aseara m'am convins, definitiv, ca, intotdeauna, "mai binele" este dusmanul binelui si ca "progresistii" (ceea ce intzeleg eu, in cazul de fatza, prin "progresisti")  merita impuscatzi pina la ultimul.

cum spuneam, pe nenumaratele mele smartphoane, coexista pasnic la fel de nenumarate iconitze, pe care, din gind in gind, le mai accesez, in lipsa de altceva mai vesel de facut.

unele dintre acele iconitze isi aveau ca sursa de streaming postul online creat de motzu pitis, fostul radio romania 3 "tineret", care existase inca de pe vremea lui ceashka si care, pe vremea aia, chiar reusea sa ne mai inveseleasca, fiind cam singurul post de radio care se mai putea asculta (in afara de "shopirlica", bineintzeles).

dupa initziativa de'a dreptul nebuneasca a lui pitis de a emite exclusiv pe net, l'am mai ascultat doar sporadic, in schimb, profitind de faptul ca exista o sectziune cu cele mai bune nu stiu cite (o mie unu?) albume ale tutulor timpurilor, deseori mai "bagam" cite'o auditzie, daca'mi era lene sa caut prin propriile arhive muzicale, imprastiate pe harduri, cedeuri si devedeuri, fara numar.

ei bine, de cind motzu ne'a parasit pentru o lume mai buna si mai dreapta, in care probabil nu mai e obligat sa'si prinda parul cu agrafe, nici sa se faca membru pecere si presedinte "de sindicat" comunist al actorilor, si mason pe deasupra, nu l'am mai ascultat aproape deloc, dar mi'am plasat iconitzele mai sus mentzionate, care ma ajutau noaptea s'adorm, prin intermediul streamurilor care emiteau, 24/24 ore, ba "pese" de teatru, ba rock, ba bluuuz, etcetera, in vrac.

de vreo citeva luni, ce sa vezi, iconitzele moarte'n cotetz, asa c'am fost nevoit sa ma reorientez spre alte modalitatzi de gidilat in mod placut urechile, in drumul spre imparatzia lui mos ene.

n'am aprofundat, in lipsa de timp si de chef, proglema, pina aseara, cind citii pe feisbucu unuia cit de teroare e saitu radio3net.ro/florian pitis.

si e!

    Noutăţi

    radio3net(pacat de)florian-pitis
    industria nazionala de rasucit persoane decedate'n morminte, repurteaza noi si intestinabile succesuri.





deci, pe bani publici, niste baetzi si fete au si ei "servici".

nici vorba sa mai dai de sectziunea cu albumele alea "bune", iar nici unul din streamuri nu mai functzioneste, nu ca as fi avut chef sa ascult sectziunile "latino" si "love".

de faptul cum arata, nu mai vorbesc (se incaleca unele pe altele tot felul de "ferestre", cum vrea muschii lor).

asta pentru un numar de 20-30-41 de ascultatori, pe care i'am dedus ca fiind on line din iconitza pe care maretzii creatori ai saitului au avut neinspiratzia sa o plaseze in coltzul din dreapta, jos, foaaaarte jos...


va fut!

PS:

i'am futut, si, intimplator sau nu, am reusit sa dau de arhiva de care nu phutusem aseara sa dau:

http://www.radio3net.ro/play/1001_albume-4/toate-0#

linkurile si iconitzele nu le'am incercat, inca

2 comentarii:

Anonim spunea...

Asta e postarea anului, dom. Niku, cea mai faina,
Om Bun, ce mai...

In Amintirea lui Motzu' Pittis, o lacrima, dar si o Speranta...

Mi-ati facut o bucuriiieee, de aicea nu pot sa scriu...

Multzam mult de tot dom.Niku !

Ce ani traiam, singura mea bucurie, mi-a adus unchiul meu, la intorcerea din catanie ,in 1989, radioul ala vechi, stereo spatial si imediat pe Radio 3 tineret il puneam, pana incepea seara "Europa Libera" si Actualitatea Romaneasca"...

Vedeti ca e unu' care a pus emisiunile lui Cornel Chiriac, eu nu l-am prins decat pe Radu Teodor...

Stiti de ce mai curge cate o lacrima ? Stiti sigur dom.Niku , eram uniti si "pretenari" , cum zicea Silviu, prietenu' meu din Canada...

O viata avem si noi si ce-am ajuns :((((

http://www.replicaradio.ro/cornel-chiriac.html

Cristian

Emigrant spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Trimiteți un comentariu