vineri, 24 februarie 2012

cod portocaliu

ma vad nevoit sa intru si eu  (la fel ca magistru' MIHAI STANESCU ), pe o durata greu de quantifikat, in "cod portocaliu", pe motiv de indigestie provocata de ingerarea repetata de broaste riioase.
daca unii coledgi de suferintza mai gasesc energia necesara ca sa se lupte cu somnorosu' isteric antenescu sau cu haimanaua neoprotestanta gidea, pentru a reusi sa desăvîrșească mult iubita "modernizare a statului", model ostașu' domnului, jiji becali, cu insertzii filigranate de miky leo bacșiș, ei bine, io n'o mai gasesc (pe ea, energia!).

7 comentarii:

Riddick spunea...

Sunt și cozi portocalii naturali, deși mai exotici, așa...

http://www.abc.net.au/reslib/200811/r318976_1418235.jpg

Cel din imagine a fost prins pe coasta australiană a Oceanului Indian, este altă specie, Epinephelides armatus, nu este cod de Atlantic, Gadus morrhua.


Are gura mare: http://www.abc.net.au/reslib/200811/r318977_1418244.jpg

Aici, articolul: http://www.abc.net.au/rural/content/2008/s2433590.htm

niku_elektriku spunea...

@riddick

portocaliii nostri se scalda in ape ceva mai tulburi, bre!

Shadow spunea...

@niku-le

dar cine te obliga sa te uiti la antenesti si alte haimanale. ramai la televiziunile clasice precum labe1 si compania. E drept ca atata timp cat "pora" si compania raman "digerabili" indigestia matale ramane doar un pur "sofism" :-).

niku_elektriku spunea...

@shadowe,

de ce nu spui, domnule, ca esti corespondent voluntar de frantza (franza, nu?) al corespondentului involuntar CNN de romunia, gidea?

eduard sahinian spunea...

Traitz ! dom'niku, cesent^mpla, mi-am permis sa dezlipesc si io codu'lu'ma^tre [ca crede-ma, n-am putut pentru care ca sa rezist la asta] si mi l-am aplicat unpic si pe fakebooku-mi, sper sa nu fie deranj mare. Alfel, vad ca dau astia toate minunile la aparat, si ma doare sufletu cand ma uit la noul CoriolanDraganescu pe cale de formare in alde Banciu nostru, 'mi pare rau da'i dus [parereamea] pe aratura, vorba cantecului, "video kills the radio stars". Pacat [sajnos, cum se mai spune prin TgMures!]

niku_elektriku spunea...

@eduard sahinian

daca mai continua asa, s'ar putea sa te intreb peste citeva vreme: care banciu?

niku_elektriku spunea...

si codu' e al lu' magistru stanescu, eu doar i l'am tras in poza, asa ca, serveste sanatos!

Trimiteți un comentariu