sâmbătă, 25 februarie 2012

doamna udrea
"nu merge pe mina unor pierdantzi"

Gigi Becali: Am fost contactat de Elena Udrea. Vom face o alianta cu PDL pentru alegerile din Bucuresti
de R.M. HotNews.ro
Sâmbătă, 25 februarie 2012, 15:19 Actualitate | Politic


Gigi Becali afirma ca partidul pe care il conduce va forma o alianta cu PDL la alegerile locale din Bucuresti. El sustine ca a fost sunat de sefa organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, si ca in viitorul apropiat aceasta alianta va deveni oficiala.

"Am fost contactat de doamna Udrea si m-a intrebat daca mergem mai departe cu aceeasi formula, la nivelul consiliului local Bucuresti. Am spus da", a declarat Gigi Becali, la Realitatea TV.

Intrebat daca formatiunea pe care o conduce, PNG, va semna un protocol un PDL, finantatorul Stelei a raspuns: "Bineinteles!".

Printre conditiile formulate de Gigi Becali figureaza mentinerea actualilor consilieri ai PNG pe liste la alegerile pentru Primaria Bucuresti.

Acesta sustine ca stie cine va candida din partea PDL la alegerile locale: Elena Udrea "mi-a spus cine va fi candidatul PDL, eu nu va pot spune, este surpriza domniei sale".

"O singura conditie am: nu vreau sa stau niciodata alaturi de dl. Paleologu si de dl Preda, care nu valoreaza in politica doi bani", a adaugat acesta.

Intrebat de ce a formulat aceasta conditie, Gigi Becali a declarat: "Eu nu merg cu pierdantii (sic!)".

Un comentariu:

Scrie opinia ta spunea...

mi se pare corect, in spiritul partidului democrat, cam de kkt, insa care se vrea resapat.

Hai mai bine cu Monica Macovei, cea care are autism de 2 lei, cea care n'a auzit de imunitatea-cvasitotala de stat si partid.

Trimiteți un comentariu