miercuri, 8 februarie 2012

fir'ai al naibii "majestate"!

(...)

A fost sau nu asa? Ce am vazut noi de luni dimineata pana marti la pranz? Am asistat la zbaterea unei bune parti din partid de a scapa de Doamna, disperata la randul ei ca va ramane cu “onoarea nereperata”.

Cum sa plece ea si altii sa ramana? S-o arate lumea cu degetul? Sa piarda apoi, cand nu va mai avea nimic de impartit, influenta in partid? Sa termine infranta, umilita, ruinata, scoasa din Guvern la pachet cu anonimul Vreme, absentul Ariton si cvasi-alfabetizatul Igas? Imposibil! Protectorul ei i-a facut o ultima concesie: sa plece toti. Din nou, totul pentru un om, desi asta a costat sacrificarea unor ministri care trebuiau sa ramana, cum ar fi Daniel Funeriu la educatie.

De unde toata nebunia asta? Cum e posibil sa indepartezi ministri performanti, sa periclitezi reforme incepute cu eforturi uriase, sa pui in paranteza interesul comun numai si numai pentru a menaja sensibilitatile unui singur om? Din pacate, patologia a invins, iarasi, ratiunea. 

(...)

6 comentarii:

eugeni spunea...

Nikule,

Asta nu-i nika, l-am vazut cu urechile mele pe sova (acu vo doo zile la foc incrucisat) ca zice:
M-cinspe. Marian de colo, galant si finutz, zice in trecere "Em ai faiv" ala (sova adeca) nu si nu "Em cinshpe". Nu te mintz, sa-mi arza inima. Asta o a ne fie ministru de justitzie si o sa scoazta lege sa nu se mai zica "em ai five" (chit ca daca nu ma insel ar fi trebuit sa se refere la "em ai sics" aka "em shaishpe").
Toate bune

eduard sahinian spunea...

...mai bine hai sa urmarim pasul de defilare pe care-l va bate iar MRU la depunerea juramantului (prima data fuse in iarna 2004-2005, la numirea guvernului Tariceanu, eheee, de atunci se puteau recunoaste ochii albastri ai ex-utecistului iesean. Watch it now !

niku_elektriku spunea...

@eugeni

da'i in ORL!

niku_elektriku spunea...

@eduard sahinian

tocmai d'aia am un chef nebun sa "intru'n adormire", ceea ce am sa si fak, pentru o vreme (matale vaz ca ai facut'o deja!)...

eduard sahinian spunea...

...hmmmmmmmm, p^i tocmai acum, dom'niku? Pacat! Pierzi minune de pas de defilare, parereamea, asa ceva, mai rar de vazut, mai ales la un akadzemik asa de tanar, ...da'ma rog, poate ca le prinzi cumva in reluare, ...uite, ma uit si la banciu (greu, uneori, recunosc), e din zi in zi tot mai supra/supra/realist, ...cum naiba o mai tzine pe sosea pe poleiul asta, nu stiu.

niku_elektriku spunea...

@eduard sahinian

lasatzi, domn' eduarde, ca nu m'a tzinut pauza de hiber-natzie nici cit intemperiile!

iar banciu e normal sa intre in shantz, cel putzin din gind-in-gind (atunci cind se refera la "c-arici pogonici" antonescu - o porcarie pe care refuz sa i'o atribui lui - doar ii are shefi labe unu' pe "fostii" la antena3!), ca n'are carnet

Trimiteți un comentariu