marți, 17 aprilie 2012

"regina" nu mai fumeaza aici

am neglijat sa consemnez pentru eternitate ca, inainte de pasti, constatasem, in calitate de ins care se lasa de fumat de doua ori pe zi, ca au reaparut tzigarile "fara timbru" in mai toate pietzele pe care le survolez regulat sau intimplator.

nu stiam p'atunci daca era o miscare electorala, ca sa aiva populimea de afumat plaminele cu ceva mai lesnicios, sau daca e vorba de alte miscari de trupe, care sa demonstreze ca, de pilda, igas a fost un foarte bun ministru.

pin' la urma s'a dovedit ca "regina" stia!

mentzionez ca, personal (nu accelerat), refuz (de muuulta vreme) sa mai "consum" (repet - in perioadele dintre doua lasari de fumat) tzigari fara timbu.

las la o parte inutilitatea si absurditatea viciului, caruia nu'i mai gasesc nici o savoare, pentru ca, indiferent ce tzigari tzi'ai lua, toate au acelasi "fason" - adica: fara! - d'am ajuns sa fumezez "parfumate" ("de dama", adica!)!

alea fara timbru sint si mai si: trotil!

drept urmare: sint un "patriot", bun platitor de tabaciok accizat, in ciuda anafului si anafurei ma-sii!

Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

(Va rog frumos sa ma scuzati daca v-am mai trimis acest mesaj )

Trimiteți un comentariu