miercuri, 25 aprilie 2012

reîntregitzi degeaba,
cu emotzii sau nu,
sa datzi și voi o brîncă d'ajutor
să s'aleagă prafu'! 

Mihai Razvan Ungureanu, intrebat daca are emotii cu privire la motiunea de cenzura: Am emotii sa stiu cum pot sa fac sa reintregesc salariile bugetarilor

de I.R. HotNews.ro
Miercuri, 25 aprilie 2012, 11:57 Actualitate | Esenţial


Premierul Mihai-Razvan Ungureanu a declarat miercuri, la Palatul Parlamentului, ca are emotii in legatura cu felul in care poate sa puna in aplicare hotararea Curtii Constitutionale prin care unii dintre pensionari trebuie sa primeasca inapoi de la stat niste sume de bani, dar si pentru felul in care va putea sa reintregeasca salariile bugetarilor, precizand insa ca este vorba de "emotii pozitive".


basescu iar n'are (emotzii):

L-am informat pe Herman Van Rompuy ca intentionam ca de la mijlocul anului sa revenim la salariile de dinainte de reducerea de 25% 

daca n'are, emotzii, in schimb a amenintzat ca iar si'l scurteaza, mandatu':

"In Romania, presedintele poate fi suspendat, ceea ce nu e cazul pentru presedintele Consiliului European".
Ulterior, Traian Basescu i-a mai spus oficialului european ca el este un sustinator al scurtarii mandatului sefului statului roman, pentru ca acesta sa coincida cu mandatul de 4 ani al Legislativului. 

asa sa'l auza Dumnezeu (si dan diaconescu...)!

sa putem, în sfîrșit (și terminal), sa ne destrabalam și mai și:

M-am hotărît, gata! Voi intra în politică, voi candida pentru o funcţie importantă. Împreună cu Mitică Dragomir sîntem sprijiniţi de un mare partid politic. Nu vor mai face ei ce vor în ţara mea! Ardelenii ăştia sunt cei mai periculoşi", a declarat Ioan Becali.

ghici ghicitoarea lui?

2 comentarii:

Riddick spunea...

Niște patefoane cu arcul rupt, care hârâie sunetele de pe ultimul șanț: hrr-hrr, hrr-hrr...

niku_elektriku spunea...

@riddick

patefoanele astea s'ar putea sa fie "ultimul ragnet", la noi, daca tzinem cont ca sintem c'o suta de ani ramasi in urma!

::((

Trimiteți un comentariu