sâmbătă, 25 august 2012

nostalgii cu oameni, șoareci
și multe oi

ehe-he-hei!

ce vitali eram și noi, ca natzie, precum reprezentantzii natziei din secventzele de mai jos (viitoare mare putere mondială), pe vremea cînd trenurile (trenurile foamei?) plecau pline ciorchine, în proaspăta'mi pruncie, din gara de nord, spre cine știe ce alte zări, cu cine știe ce treabă.

oi fi visat or a fost aievea, i'oi fi văzut întradevăr p'oameni ăia, cînd realmente îl tîram pe batrînu' meu spre podu' basarab și'l obligam să stăm cu orele ca să inhalăm fumu' de la locomotivele cu abur care treceau pe sub pod?







oare unde se duc trenurile "cînd se duc"?

da' natziile?

ÎNTRERUPEM EMISIA NOASTRĂ NOSTALGHIKA
PENTRU A FACE LOC UNEI EMISII "ALTFEL",
CU DAMPF "DE BURDUPF"
PE PLACU' CELOR
"7.400.000 de votanţi"

DEVOTATZI :
  

Gigi Becali: "Kovesi, Iacob şi Morar sunt cancerul României. Trebuie distruşi"
Postat la: 24.08.2012 14:15 Ultima actualizare: 24.08.2012 17:44


Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat în stilul său caracteristic situaţia sistemului judiciar din România, după ce protestatarilor din Piaţa Universităţii le-au fost întocmite dosare penale, iar jandarmii au montat garduri pentru a împiedica pătrunderea acestora pe carosabil în cazul în care vor mai avea loc proteste.

"Codruţa Kovesi (procurorul general al României, n.r.), Marius Iacob (procurorul general adjunct al României -n.r.) şi Daniel Morar (şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie) reprezintă cancerul României, sunt Satana, Dracul. Mai sunt şi unii judecători la fel. Doar dacă vor fi daţi afară se va face curăţenie în sistemul judiciar", a declarat Gigi Becali.

Patronul Stelei spune că speră ca Victor Ponta, Mona Pivniceru şi Guvernul să cureţe sistemul judiciar, "aşa cum au promis".

Gigi Becali spune că Morar, Kovesi şi Iacob ar trebui "distruşi din punct de vedere al profesiei". "Nu îi distrugem altfel, că sunt şi ei români. Dar vor plăti", a conchis Becali.

2 comentarii:

Al tau ca bradu spunea...

Asta e cumva ciobanu ala cu ''dampf'' de ''burdupf'' care spriztuia cu Basescu tau Mondial putin dupa triumfala sa alegere de catre aia 4,5 milioane de votanti? Dupa care Basescu tau Mondial se urca abtiguit in masina?
Bine, pa.

niku_elektriku spunea...

vad ca si matale'tzi place, mult, teatrul radiophonic pentru copii, de care, de altpfel, o sa ai/avem parte din ce in ce mai copios

Trimiteți un comentariu