joi, 11 octombrie 2012

o nouă veste buna dinspre (despre) finanțiștii romuni



"Faptul ca a disparut Cristian Sima este grav in sine. Ar trebui adus cu mandat si sa raspunda pentru ceea ce s-a intamplat. Nu e vorba aici numai de mine, ci de toti investitorii. Eu am avut o suma consistenta si pana in 3 octombrie primeam extrase de cont din care rezulta ca sunt pe profit. Ma intreb acum daca acele extrase sunt reale. Mi-a propus chiar sa candidez pentru Consiliul de Administratie al Sibex, dar imi cunosc limitele si am refuzat", a declarat profesorul de economie Daniel Daianu pentru HotNews.ro.
Am crezut in buna credinta a unor oameni. Am conturi deschise la cele doua societati WBS Romania si la WBS Holding pentru ca mi s-a spus ca doar asa se putea tranzactiona pe pietele externe. Am investit pentru ca mi s-a spus ca sunt castiguri mici dar sigure. Stiam ca nu lucreaza in marja, mai spune Daianu.

Cristian Sima, unul din cei mai cunoscuți brokeri din piața de capital, a dispărut de câteva săptămâni. El a păgubit un număr impresionant de oameni, printre care nume importante din politică, afaceri, show-biz şi presă.

Lista lor este completată de la oră la oră. 


incredibil cum s'au gasit gugustiuci care sa'i incredintzeze, chiar si'un leutz, acestui mare combinagiu cu infatzisare de danny de vito, ochi alunecosi, inima zburdalnica...


daianule, tata, bine te pricepi la oameni!

si la finantze, tot asa?

(mai ramine s'aflam ca printre pagubitzi se numara si ceilaltzi mari finantzisti, in frunte cu mugur isarescu si florin georgescu)

4 comentarii:

Shadow spunea...

@Nikule

te pui cu unul care a ratat de "foarte putin" sa fie prim ministru pt linistea prezidentiala. Parca vad ca o parte si din "micile economii" ale fameliei prezidentiale s-au dus pe apa sambetei.
Nu-i bai ca se recupereaza din banii de ctitorie a bisericii de la 3 coceni.

PS. Si cand te gandesti ca asta era "marele inamic" al lui vantu. Cel care statea in "calea" vantului pt ca acesta sa nu intre la sibex si la bmv.

niku_elektriku spunea...

@ shadowem

nu crez ca fameglia presidentziala are propensiune pentru altceva decit pentru "cocosei"

Shadow spunea...

@niku-le

stai pe aproape ca tocmai ce sima a inceput "aghiazmarea" iepelor ca sa inteleaga "catarii" inca neprezentati si care sunt politicieni de "mop"(pardon de top). Cocoseii e posibil sa fie si ei printre cei 60 de magnifici. Dramoleta mare....
Oamenii de "onoare" si alte alea...

Intr-o alta ordine de idei mi-ai adus aminte de un banc de pe vremea lui ceasca. Ala in care "batranul" (tatal) se plange emigrantului fiu in America ca nu mai poate "lucra pamantul" iar fiul ii raspunde vizavi de niste "cocosei" ascunsi in parcela batranului securitatea lucrand si "rasturnand" pamantul pe care tatal nu mai avea puterea sa o faca :-).

Te pomenesti ca stii matale ca nu "ie bujet" la 3 coceni de "intors brazda" in gradina si te-ai gandit sa il ajuti pe "noul batran edec". Parca vad toata floarea lui maior si a dna-ului plecand sa rastoarne brazde la 3 coceni.

Hai weekend vesel si linistit iti urez cu cele doua doamne ale matale. Auzi dar cine e "iemigrantu" ala de te supara asa de tare.

PS. 1. Eu te citesc in continuare si fara sa comentez. Nu de alta dar nu am ce comenta la "orice" si nu tin(nici nu-mi face placere) sa te atac la "monicute".
2. isarescu e posibil sa fie in lista lui sima dar georgescu ma indoiesc nu de alta dar e prea "dastept" (rau intentionat dar dastept) si avea amici taman intre aia de i-a "puciat" maretul finantist prezidential sima.
3. Ce vrei asta e scoala "soros" de "finante" adicatelea si de "societati deschise" dar complet inchise(cam cum e loby-ul mercato in state al amicului matale agilica doar ca aia nu au "greutatea" lui soros in Europa).

niku_elektriku spunea...

@shadowe,

nu po' sa cre' ca nu stii cine'i iemigrantu', ramas singuru' care ma mai biziie pe la melodie, daca nu s'o fi linistit intre timp, nu de alta da' ajunge p'aci pe filiera lilick, unde nu se exista sa nu'l fi 'ntilnit si tu (pe lilick n'am sesizat s'o fragezeasca cu jeturi aurii de urina, asa cum face, cam des, pe la mine'n debaraua).

Trimiteți un comentariu