joi, 25 octombrie 2012

TACI,
tuuuuuuu!!!

văz că diktatorele a șchimbat sexu' buzduganului cu trei pece(re)tzi cu care'și anuntza intentziile.
Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut o previziune în cadrul emisiunii Ultimul Cuvînt de pe B1 TV. El crede că președintele va avea o ieșire critică la adresa guvernului Ponta la împlinirea a 6 luni de mandat.
„Cu prilejul împlinirii a 6 luni de mandat la Guvern, Traian Băsescu va ieși cu o intervenție foarte dură împotriva guvernului Ponta, un bilanț. Probabil va avea loc în jurul datei de 27 sau 28 octombrie și din acel moment Traian Băsescu va interveni des, probabil jucând și la ruleta rusească”, a declarat Ion Cristoiu în cadrul emisiunii.
Ion Cristoiu este de părere că ieșirea publică a președintelui ar putea să îi atragă chiar o nouă suspendare.
„Dacă îl suspendă cu atât mai bine pentru președinte, pentru că se va implica în campania electorală clar. Totuși Traian Băsescu l-a desemnat pe Ponta indiferent de majoritate și e obligat să facă acest bilanț autocritic” a mai declarat jurnalistul.

l'o fi tras de limba, profitind de deplasarea împreună cu diktatoru'n turkmenistan, la fel cum a facut si'n cazu' ieșirii mizerabile la adresa Regelui (apropo: "la multzi ani Majestate!).


sper sa nu'i fi luat de tot 'mniezo mintzile, ca la ce vremuri căcioase se anuntza (și la ce uninominali tragicomici avem de ales-bules "pa partea dreapta", idem ca si pa stinga-mprejur-neocons-monarchista), presimtz ca n'apuca sa'si savureze linistit penzia si vila de protocol alaturi de doamna maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu