marți, 4 iunie 2013

unu' pe zi,
care pe careu,
închiși pentru inventar,
cu pisică ruptă greșită

procestu' de "slabire" accelerata la care e supus partidu' cu trandafiru'n gura, ca urmare a propriei găunoșenii, a fesenismului rezidual, corcit nereușit cu reformismu' de "esentza ghedesista", dar încrucișat foarte reusit c'o forma de cleptomanism patologic cronicizat (încrucișare in urma căreia s'au născut o sumedenie de hotzomani mici, pui vii cu gulere aproximativ albe si cu ciocate in picere), pă de'o parte, da' și ca urmare a ambitzului prezidentului coabitac, care vre sa'si suprime (sub)produsu' muncii (dupa des invocatul adagiu "eu te'am facut, eu te omor!"), pe de alta parte.



acuma, n'am nimic impotriva celor care invoca "nepotrivirea de caracter", atunci cind isi fortzeaza excluderea sau cind pleaca ei singuri, trintind usa, da' io nu prea imi amintesc episoadele "reformiste" ale lui baconschi, in afara de ultimul episod,  cind, cica, ar fi sprijinit'o pe monika (la alegerile interne), desi el ar fi compatimit bucuros cu duduka, ba dimpotriva, imi amintesc cum erea cit pe ce sa colaboreze (nu stiu daca o fi facut'o pina la urma) cu detestatul (!) vasile blaga, in cadrul unei "platforme crestin-democrate" 

o creștină și o democrată convinsă.
convinsă de cine?

dozajul infinitezimal al otravii disolutziei pedele, dupa principiul "unu' pe zi/saptamina/luna", imi aduce aminte de un serial de pe discovery channel (forensic detectives), in care sotzul/sotzia isi suprima partenerul/era cu arsenic, incercind sa nu lase urme.

in cazu' pedelelei, diktatoru' lasa mult prea multe urme!

care or fi gugustiucii, in cazu' de fatza?

vaz ca si "reformistul" sever (cel care se intzelegea foarte bine cu d-na roberta) amenintza cu retragerea "in massa".


(si asta minte ca o gazeta imperialista...)

monika stie?

da' duduka?

ps:

l'au "suspendat" pe "cristi" preda!

nu stiu de ce anume l'au suspendat.

de atza?

cind are sa aiva loc referendumu' de demitere si dupa ce lege o sa se organizeze el?

se aplica 50+1% sau 30+restu' %?




ps2:


iar ma declar absolut d'acord cu fumurescu:

O buna parte a « masinii de razboi» se afla sub controlul Elenei Udrea : primari, organizatii din teritoriu.
Va imaginati ca Cezar ar fi acceptat un dumvirat in Galia si ca ar fi putut-o cuceri in asemenea conditii ? Si totusi, Elena Udrea nu apare pe nici o lista cu propuneri de excluderi.
De ce ? Habar n-am. Elena Udrea e perceputa ca fiind « omul lui Basescu », daca e sa ramanem in perdanta dihotomie « pro » si « anti ». N-are nici o calitate de Vercingetorix, dar are – multumita percepetiei publice – controlul asupra unei importante halci din masina de razboi a PDL
Rational vorbind, daca e o pisica de rupt in PDL, apoi aceasta este. Si totusi, de Elena Udrea nu se atinge nimeni, nici macar cu o floare. Nici din tabara Blaga, nici din tabara reformistilor.
Elena Udrea ramane « noli me tangere ».
E, intr-adevar, o pisica cu noua vieti in pieptu-i de arama. Greu, daca nu imposibil de rupt.
Si uite-asa se scrie istoria : cu pisici care, nu stie nimeni de ce, cad mereu in picioare.

la barbatusii pedelisti, avem un caz clasic de laba, unde lipseste insusi obectu' muncii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu