miercuri, 24 iulie 2013

o trecut acceleratu'?
neee, o fost doar un fîs de care pîna și bliiiiiiiin axintoiu
s'o rușinatu!

o liniște șușpectă ș'așternu, șubit, pește anumite bloguri ultra doctrinare dă foarte mișcat pă partea dreaptă, odată cu mult trîmbitzata lanșare la apă în galoși a grupușculului d'initziativă care o depus la trebonal, birjar, actilii d'înfi'ntzare a partidului atît de popolar (popolar în grădina și'n grindina palatului pionierilor majeștatzii șale), că doară nu ș'or fi ștrînș șingure șingurele șemnăturile ălea care de-pășește, pîș-pîș, șemnificativ cifra de cin'zeci de mii de capatzini de șfeclite votante, c'aparatu' nu doarme, to'arăși, carevașăzică c'or și fost ștrînșe (ștrînșe cu drag la peptu' d'otzel al mult iubitului tata și viitor bunicutzu-cutzu) la fel de ușeur și în taină precum voturile și boturile botulinice care or trimișă'o p'a noastră ebă la varză și barză dă brussel.

bine, bine, liniște, liniște, da' nici măcar un cuvintzel?

de unde atîta lipsă d'entuziasm rebolutzionar tocma' la bliiiiiin axintoiu, cel care lăsa de fiecare dată impresia că'și be și ce cafaua dă dimineatză pă veranda cotroceniului, cam la modu' cum își închipuia rușine-dinu patriciu că trebe sa fie relatzia dintre sine ș'un prim ministru demn d'acest nume, unde rolu' amfitrionului era înto'deauna jucat de el?

oare acest prim ministru al blogărelii, carele e - să ne trăească! - bliiiiin axintoiu, miroase el ceva a fîsîială?

o fi amușinat și el izu' de blegeală persistentă lăsat în urmă și în urnă de constroctzia atît de mult bibilită și bîlbîită de către maretzu' călăretz cu exces hormonal, d'altfel atît de pîrît posesor 'n'spe mii de perechi de fudulii, conservate'n spirt și'n spir't, dovadă certă că'și consolidează obiceiu' d'a'și spicui și'a'și șfichiui numa' și numa' scrumbii, și astea temeinic scopite, dacă nu direct dotate cu copite, cu remarcabila exceptzie a celor situate la sexu' mult și muls prea opus, care îndeobște poartă bărbi oxigenate, și n'apoi, pe dinapoi, la popul date, odată cu chelea lu' luli, moartea prefecturii?

 unde'i ventriloaga???

cu tuate că purtătoarea dă barbă favorită, cu favoritzi și favorizatzi, lipsește aparent din imaginea de mai su, spir'tu 'mnea'ei plutește foarte concretz, și asta nu numa p'in intermediu' vorbelor șugubețze meșteșugit rostite de 'ntîiu' dintre scopitzii de ultima hora:
Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a susţinut că deputatul PDL Elena Udrea nu a avut nici un rol în pregătirea PMP şi nu a avut mandat să anunţe lansarea formaţiunii.
“Probabil, doamna Udrea a avut o oglindă fermecată în care a întrebat: «Oglindă, oglinjoară, cine este cel mai frumos partid de dreapta din ţară?» şi i s-a spus că nu este PDL şi a anunţat că PMP va fi probabil cel mai importat partid de dreapta din România”, a explicat Preda.
figura ștearsă și distins încărunțită din extrema dreaptă a imaginii îl reprezintă pă un "cristi" foarte special, spre paranormal, dac'a ajuns unu' din favoritzii duduchii, atît de favorit și favorizat încît dînsa o fo'n stare sa îl ea de cingătoare, zioa în ameaza mare, și să'l propue și să'l pue, cu mînutzica ei cea finutză și deprinsă cu mult giocolo di mano, peste purcoaele de bănet din ministeru și misteru' pă care fuse fuse și se duse obligată să'l părăsească, odată cu ceilaltzi ministri, asa, d'un ambitz ș'un pam-pam-plezir, la formarea gubernului mru, cel repide căzătoriu, tot din hachitză și chichitză prezidentzială.

e relevant că pînă și celalalt "cristi", cristi preda, o declinat oferta dă 'nrolare într'un partid pă care însuși colognelu' turcesqiu, si el destul dă fără bile în ultima vreme, îl văzuse ca conducîndu'l (făcuse ș'un pariu în direcția asta), asta însemnînd că păruelile dintre 'telectoalii mișcați și mușcați de săptămâna trecută n'or fost o fabulatzie fabulospir'toasă.

(ce'mi place că frunzăverdoiu burtăverzist l'a facut "colognel", în direct, pă tucesqiu, în p'opria'i emisie, după sau înainte ca ăsta să facă mișto de șortzuletzu'i masonic! ce grozaaaav!)


pffuiii, parca'l preferam ca coabitac! emoticon

dacă atît de perfectu' n'are totuși atîta sămîntza'n coae s'o pue, di-rekt, pe fimeea cu barbă și favoritzi în fruncea noii făcături (cum nu are nici măcar virilitatea minimală a unor putin și szarkozy - care și'au eliberat, scurt, stimabile, scurt, consoatzele pentru a'și reface vietzile a-lăturea de fimeile visurilor și cojmarelor lor), asta e că speră ca populu' pe care vre să'l miște în marș fortzat s'ajungă în asa hal de disperare încit să'i poatză trece cu viderea chiar orice, adică inclusiv un partid băsescofil calofil condus de tinere mlăditze dă mare aviator, din care eu știu freo doo, că nu mă ploo..

ponta, se pare, lucrează, și'n privintza asta, pentru el și pentru fimeile lui atît de indispenzabile.

în ăst timp, doamna ramîne pe post, pe post de coloana a cincea cu tinichea, în circumcizia și circumscriptzia celorlaltzi scopitzi, buldogii pedelitzi, făcînd necesara higiena sanitară, sară de sară, reformîndu'i de la spete, pe'ndelete, că n'o grăbește niminea, rost de bizoni și tineret taurin migrator tot o mai avea.


p.s.

săracu'  papahagi!


p.s. doi, ca la noi:

e groasă rău dacă diktato-relu-relu-marinelu' o renuntzat așe d'ușeor la gloria ne-efemeră a homunculului care mai curînd preferă să devie regretat d'o mare massă decît să'i plictisească p'aproape totzi, cu exceptziile scopitulice si 'njurăturile dă rigoare, după cum să poate prea bine observa și dă p'acest blog care nu posedă capacitatea logistică și nervoasă necesară ca să le poatză băga și scoate, concomitent și în aceeași măsură, diferite chestii mai mult sau mai putzin sculate actoalilor gubernantzi, drept pentru care iată că nu mă lasă

p.s. trei,  în cul cu'n arde'i:


de ce, măcar c'ocazia asta, aş fi preferat ca coabitacii să nu se mai prefacă că se ceartă:
În concluzie, avem de-a face cu o afacere proastă, pe care şeful statului a lăsat-o să se desfăşoare pentru a se compromite primul ministru şi pe care acesta din urmă a girat-o fie fără a avea toate informaţiile, fie avându-le, dar nepăsându-i dacă privatizarea eşuează ori statul pierde. Nefiind vorba de un butic, ci de o companie strategică din care s-a hrănit şi a crescut cu acordul guvernelor chiar GFR Group, era firesc ca preşedintele şi premierul să se consulte ori măcar să facă schimb de informaţii, în loc să se pândească la cotitură ca să-şi dea în cap. Pentru primii oameni în stat, în special pentru dl Băsescu, nimic nu este însă mai important decât o lovitură politică reuşită, indiferent ce daune colaterale produc cu bâta.


p.s. patru, ca la de marionete teatru:


De ce este mărul sigla partidului Mișcarea Populară?

sigla-partidul-miscarea-populara- Ca să aibă șarpele de Băsescu cu ce s-o ademenească în partid pe Elena Udrea.
- Vor să adopte sloganul ”Mere și așa!”.
- Poate ca să sublinieze afinitatea lor față de UE ar fi fost mai logic să-și pună o varză.
- De flori de măr.
- Pentru că sunt așteptați viermii din PDL.
- Deoarece pruna se păstrează pentru când s-o înscrie oficial şi nea Traian.
- Păi, carne de unde?
- Doar-doar o mușca-o electoratul și pe asta.
- Pentru că să te înscrii în politică e păcatul originar.
- La câte milioane a dat Udrea doar pentru frunza aia care apare sus, vă dați seama cât i-a costat pe ăștia tot mărul?

p.s. cinci, vîrît în carlingi:

blasfemia nu se preda:

E aproape paradoxal: preşedinţii nu vor să iasă la pensie; se retrag, în schimb, monarhii.
p.s. șașe, să ne mai lașe:


Nume originale de partide aveeeem! Gratis!

Am observat că, în România, cum nu merge bine ceva, cum pac, mai apare un partid, o alianță, o mișcare, o chestie. E o piață bună, așadar. După un brainstorming în redacție, am venit cu o puzderie de nume de partid numai bune de pus ștampila pe ele. Luați de-aici, dragi politicieni. Minciuni să aveți, că branduri vă dăm noi. O parte gratis, în text, cealaltă doar dacă vă abonați la secțiunea KMKZ Exclusiv, cu un click pe linkul de la sfârșitul textului.
partide- PBC (Partidul Bun și Corect)
- MP (Mișcarea Perfectă)
- PDPUSLVN (Partidul Dacă vă PLace USL Votați-ne pe Noi)
- MCUB (Mișcarea Care vă Umple de Bani)
- MTANPCDMM (Mișcarea Trebuie să Ajungem și Noi la Putere Cumva Dă-o-n Mama Mă-sii)
- MPPA (Mișcarea Populară de la un Partid la Altul)
- SBCD (Steaua București Creștin și Democrat)
- MC (Mișcarea Caritas)
- PPTB (Partidul Poporului Traian Băsescu)
- PDAM (Partidul Democrat Angela Merkel)
- PHVNVSBB (Partidul Hai Vă Rugăm Noi Votați-ne că Suntem Băieți Buni)
- PEMNCB (Partidul Era și Mai Nasol cu Ceilalţi pe Bune)
- MB (Mișcarea Băsistă)
- PVADCPTSNÎ (Partidul ne Votaţi Acum vă Dăm Căldări și Pixuri mai Târziu că Suntem și Noi la Început)
- DNA (Dreapta Națională Autocefală)
- USL-S (Uniunea Social Liberală Schengen)
- MBMVMM (Mișcarea Bine Mă Hai că mai Vedem cu Morar și Macovei)
- PM51 (Partidul Măcar 51%)
- PPȘAMSĂI (Partidul Pune Ștampila Aici Mamaie Suntem Ăia ai lu Iliescu)
- PSMTMADÎ30A (Partidul Sunt Monica Tatoiu şi cu Mişcarea Asta de Drepta am Întinerit 30 de Ani)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu