luni, 28 octombrie 2013

cu oiștea'n gardu', înăuntru'i- leopardu'?

contributzia romunească la securitatea ievropeană - ce zic eu? - mondială!


Mircea Dusa a reamintit, la inaugurarea lucrarilor la Scutul american anti-racheta, ca a dispus inlocuirea gardului de sarma ghimpata de la Deveselu

de R.M.     HotNews.ro
Luni, 28 octombrie 2013, 13:49 Actualitate | Esenţial


 Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a povestit, in discursul de la inaugurarea lucrarilor la Scutul american anti-racheta, despre problemele pe care le-a sesizat in timpul verii la gardul unitatii. De notat ca ministrul roman a fost singurul care nu a facut pauza pentru traducere astfel incat discursul sau nu a putut fi tradus in engleza pentru oficialii americani prezenti la ceremonie.

"In aceasta primavara, cand am vizitat baza de la Deveselu, am fost nemultumit de lucrarile efectuate si am dispus reluarea tuturor lucrarilor", a spus acesta.

La ultima vizita la baza militara de la Deveselu, in aceasta vara, ministrul Mircea Dusa s-a aratat nemultumit de gardul care imprejmuieste unitatea, acesta fiind facut din sarma ghimpata.

"Partea romana asta avea datoria sa faca, sa asigure imprejmuirea bazei de la Deveselu cu un gard, dar si sa realizeze un drum de patrulare in perimetrul bazei. La ultima mea vizita aici am fost nemultumit de tipul de gard folosit, am schimbat documentatia si am cerut inlocuirea cu un gard de tip NATO. Asa cum va spuneam, acum observ ca acest gard s-a finalizat, suntem cu mult inainte de termen, acesta fiind estimat in cursul anului 2014, dar iata ca s-a facut. De asemenea, am vrut sa verific calitatea drumului si modul in care au fost realizate rigolele de scurgere a apelor pluviale. Gardul este realizat complet, la drum inca se lucreaza, astfel incat in cel mai scurt timp lucrarile partii romane sa fie asigurate si sa poata veni americanii sa realizeze partea lor de lucrari, la pavilioane si la baza propriu-zisa", a declarat, in septembrie, Mircea Dusa, citat de B1 TV.




Un comentariu:

Unknown spunea...

Simpatic articol, felicitari!
Maria de la tratament pentru lipoame

Trimiteți un comentariu