joi, 3 octombrie 2013

toamna patriarchilor și iarna preoteselor cu fular, plus așa zisu' răzbel între procurorii coabitaci și sapă: ete scîrtz, marghioalo: papici, nu papici, te oftici?

fie vara, fie toamna, noi (cu titlu generic) ne frăgezim pastrama, și ne ocupăm (tot așa) de doamna; nu de doamna duduka, nici de doamna cu coasa, ci - iată! - de doamna pippidi d'această dată, fapt pentru care, în conditziile în care cultu' de banciu o reușit ailaltă eri seară performantza să'l pue cu botu pă labe (pă labe unu teve) pă însuși patriarchu' epicureismului romunesc, la boer (al mintzii) andrei pleșu mă refer (dacă nu era evident), nu erea cazu' ca și prea înalt stătutu' de la cotroceni să'ncerce să facă și el același lucru, la o altă, sau aceeași (nu contează, jean boxează) televizie, cu patriarcha preoteasă cu eșarfă a sotzietatzii tzivile internatzionale și interplanetare?

Банчу merită  din ce in ce mai tare să'i fie scris numele cu chirilice


n'am elemente (și nici elementzi) ca să știu dacă această confruntare de categoria supergrea, la p'opiu' și la figura(n)t, va mai avea loc sau nu, da' asta nu mă 'mpiedică să mă gîndesc la intentziile care i'or fi încoltzit în minte diktatorelui atunci cînd a acceptat, mai mult decît formal, să răspunză pozitiv la provocarea aruncată într'o doară, să n'o doară, de către madam pippidi într'un editorial sau cam așa ceva.  

ce erea mai ușor pentru o bestie atît de sangvină precum diktatoru' să provoace antipatia publecă pentru mișcarea anti rmgc decît s'o identifice p'alinutzica cu ăia care n'au altă treabă decît să pericliteze sigurantza traficului avto în fiecare duminecă?

madam pippidi are talentu' 'straordinar să se face antipatică, prin egolatria dumisale nemăsurată, și dacă n'o vezi fatză către fatză, ajungindu'tzi pentru asta doar să'i citești textele.

pentru ăia care nu i le citesc, precum și pentru ăia care nu citesc niciodată din convingere, e sufitzient să o privească cum arată, că populu' necititor e, în general, rău și misogin.


alinutzo, tu ești?
ai terminat cu ketamina și cu urina prietenului?
fatăăăă, vezi că  yoga și meditatzia transcendentală 
te cam trage la fatză și d'abea m'obicinuisem cu eșarfa ta de la gît!

da' asta nu înseamnă în nici un fel că potzi zice că doamna pippidi nu are dreptate înto'deauna, din principiu, și asta o spun tocma' io, care am purtat îndelungi razboae unilateral dezvoltate cu 'mneaei, pă care recunosc că le'am perdut în qvasi totalitate, pen' că și duduka s'o dovedit mai nocivă decît prorocise doamna pippidi, și eba s'a dovedit ceva mai loază decît ar fi fost cazu' pentru o evroparlamentară tînară și ferice, pusă cu mîna de către organe, cum și d'alde "cristi" preda, baconschi, neamtzu, chiar și funeriu, s'or dovedit mai leguminoși decît aș fi crezut vreodată că ar putea fi, așa crescutzi la umbra copacului batrîn și cam găunos al șefului de partid și de stat degeaba pe la cotroceni.

după ce s'a convins că doamna pippidi o să'l honoreze p'in absentză, pe motiv că'i plecată acassă, în jărmania, d'l băsescu și'a aranjat o întîlnire cu tinerii furioși castratzi de la evezeaoa zilii (mălin bot și, din păcate pentru el, mircea marian) pentru joi dimineatză, așa că nu va trebui să răspunză la eventualele întrebări cu problemă, putîndu'se desfășura în voe, eventual putîndu'se manifesta cu mînie proletară, da' nu e deloc sigur asta, împotriva efectelor de ultimă horă ale pactului dă coabitare asupra numirilor de la parchete și parchetzi, mediul evezelii fiind foarte p'opice pentru asta, pentru că evezeaoua zilii o fost un loc în care s'a loat apărarea numirii lu' tiberiu nitzu la parchetu gheneral c'o obstinatzie demna de cauze ceva mai putzin toxice, la fel ca și pe blogary punkt ro, unde așa zișii "justitziari" or fost puternic loatzi în tărbacă pe motiv că's fraeri boxitzi și nu'ntzeleg înaltele comandamente și magistralele mișcări ale diktatorelui tutelar de tzutzelari.

trebue d'asemeni remarcat că acei inși, că indivizi nu le putem zice, din tabăra băsesciană, care or fo' cei mai feroci în apărarea lu' nitzu, se pronuntză în zilele noastre ca mari amatori de cianură, inclusiv bliiiiiin axintoiu, cu o singură și notabilă exceptzie: madam andreea pora, pe care am auzit'o în seara asta recunoscînd tranșant și literal: "am fost o dobitoacă!"

întărîtă'i drace!

putzin scandal pă teme dă denea nu strică, mai ales că iar s'a amînat sine die șchengenu', că poate mai uită lumea de rmgc și dă foame.

cui la coșciug pe cui se scoate, nu'i așa, bai axintoiule?




alt pese, cu altă updată, ca să fie într-adevăr și mai și mai lată (imunitatea safului si a protejatzilor costă!):


YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, dupa scandalul Papici: Justitia nu e sub control politic, calitatea dosarelor nu va avea de suferit
de Red. Stiri     HotNews.ro
Miercuri, 2 octombrie 2013, 23:52 Actualitate | Esenţial
 Sebastian Lazaroiu, consilier prezidential in cadrul Departamentului Analiza Politica, a scris pe contul sau de Facebook dupa scandalul indepartarii procurorului DNA Lucian Papici ca "Justitia nu e sub control politic, chiar daca Ponta incearca sa dea impresia asta colegilor lui de partid care vor sa cam scape de el".
Lazaroiu s-a contrat cu mai multi comentatori de pe Facebook care i-au imputat sustinerea acordata intelegerii politice din aprilie 2013 intre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, in urma caruia Tiberiu Nitu a devenit procuror general, iar Codruta Kovesi - sefa DNA.
"Calitatea dosarelor nu va avea de suferit. Iar comunicatul DNA spune totul despre independenta procurorilor", a mai scris Lazaroiu miercuri seara, caracterizind atitudinea lui Ponta drept "joc de lumini".
Reamintim ca procurorul general Tiberiu Nitu i-a revocat miercuri delegarea procurorului Lucian Papici din functia de sef al Sectiei I a DNA, unde tocmai fusese delegat pe functie in urma cu doua saptamani. Papici a instrumentat dosarul privind fraudarea referendumului de catre vicepremierul Liviu Dragnea. Procurorul general Nitu (numit in functie in urma intelegerii dintre Victor Ponta si Traian Basescu, cu girul Ambasadei SUA si Ambasadei Marii Britanii) a trimis ordinul miercuri, in jurul orei 17.00. 
Gestul a fost interpretat mai degraba ca sanctiune, deoarece dosarul lui Liviu Dragnea ajunsese deja pe masa procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. DNA a reactionat miercuri seara, luand pozitie printr-un comunicat oficial de presa fata de decizia procurorului general Nitu. Premierul Ponta a declarat ulterior ca Papici e "un mare basist" care "a facut dosare politice".

alt pese, cu altă updată, ca să fie într-adevăr și mai și mai bagata in cada emailată (imunitatea safului si a protejatzilor costă, axintoiule! apropo: tzi'a alimentat "dudu" cardu' zilele astea de ai renuntzat, asa, brusc, la planurile maretze de dupe unu octomvrie?) BIS:    

HA_HA_HA_HA! DE CE NU MA MIR CA AXINTOIU E CONSECVENT CU SINE SI CU SEBASTIAN LAZAROIU LAZARUS, IN SPIR'TU COABITARII CU SPUME CU PONTA?

ete colea: http://www.blogary.ro/comentariu/lupta-dintre-tabere-si-demonizarea-procurorilor/

unde tot saraca YEBA e singura care pare ca  n'a baut apa dupa EBA!]

oare malin bot si safu' ce'or sa zica?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu