vineri, 29 noiembrie 2013

trăească și înflorească pretinia vecinică între agentura china noo, nu voo, și statele uimite ale moldovii mari - hoooo! - să nu sari!

hai ca, daca mai continua asa, dom' base si compania de zgomote or sa reuseasca performantza inimaginabila in alte conditzii de a'i transforma pe d'alde domnu' prim iresponsabil vesel, ponta, impreuna cu al sau prim secund matrafoxatus-tulumbarus, in modele d'equilibru si virtute, cum te prinde, cum te tunde.

daca bine'mi amintesc, acuma's citeva luni, tot dom' base vroia sa elibereze iarasi budapesta de supt ocupatzia guiash-fasciszmului pretenului domnealui, orban viktor, pe motiv de revizioniszm teritorial, intentzie ramasa, din pacate, cam fara urmari pipăibile, din cauza ca s'a puscat platina de la delco la tancu din dotarea bravii armii romune, concomitent cu ancrasarea bujiei bombardierului strategic.

aseara, dom' prezidente, ca sa faca uitata caderea pe spete ghenerala a 'ntregii classe poulitice romune in fatza tovarasului pri'ministru al chinii, cea mai mare putere mondiala - colectzionara de bilete verzi - pentru care tiparnitzele lu papa obama nu mai prididesc sa depaseasca productzii record la hectar, s'a gindit sa'i sparie cu altceva, mult mai tare, pe coledgii cu care urma sa se 'ntilneasca, astazi, la vilnius,

in loc sa'si tzina promisiunea de a cere cetatzenia moldovii si de a catinda, habar n'am la ce fonctzie, acolo, dupa inchierea mult prea lungului, se vede acuma, sau mandat de prezidente al romuniei imperialiszde, putind, eventual, sa influentzeze, in mod pozitiv, daca se poate si daca il lasa rusii, opiniunea publica a cetatzenilor republicii moldova, in privintza reunirii cu patria muma, dar cam ciuma, opiniune publica care insusi domnia sa recunoaste ca e mai curind ostila unei astfel de perspective, domnu' prezidende a cam dat cu mucii'n fasolea unui sfirsit de mandat, mandat in care, eu recunosc asta, am cam stat cu morcovu'n cur de frica imprevizibilitatzii domnului nostru prezidente care se putea lasa, oricind, cu niste chestii tare nasoale pe plan 'nternatzional, si nici acu' nu'i mult prea tirziu pentru asta.

pentru o abstinentza de aproape nooua ani de zile, domnu' prezidente ar trebui felicitat  si eventual inchis intr'un loc bine antifonat, pentru ca mie mi'e clar ca singura posibilitate de unire intre romunia si moldova ar fi sa'i declaram razboi moldovii, restu' rezolvindu'se de la sine, ca, in halu' in care a fost adusa brava armie romuna de catre politruci si de catre gheneralii ismana, armata moldovii, fara ajutor transnistrean&rusesc aussi, ar fi pe tisa in mai putzin de doua-trei saptamini.



hai liberareeeee!

ps

in ceea ce priveste "pericolu' galben", lasatzi'o moarta ca macane!

nu credetzi?

ia vedetzi voi parteneriatu' strategic intre nus' ce conglomerat 'telecomunicatzional chinez si posta romuna cu cai de schimb, pe baza caruia citziva baetzi si citeva fete mai mult sau mai putzin dasteptzi-dastepte au mincat si ei o piine buna mai bine de zece ani, cu cine stie cunoaste ce rezultate.

ps doi, ca la ei:

iata ca nici in privintza cuceririi romuniei de catre moldoveni n'am reusit sa fiu cu totu' original, marele meu spir't intilninduse, fara s'o stie - o jur si o injur! - cu marele spir't al lui cucui:


Pentru că, dacă ar fi invers, ca în ’41, mai mult ca sigur că riposta militară a Moscovei nu s-ar lăsa așteptată. Și de laserele cu care a topit Ceaușescu tancurile sovietice în ’68, știți, invenția lui Coandă, nu s-a mai auzit nimic. Probabil că s-au dat la topit. Între ele. Și ultimul, care l-a topit pe penultimul, s-a furat. Sau ni l-au luat americanii să-l studieze. În fine, „războiul“ ar fi complet regizat, un batalion de infanterie ar trece Prutul încoace și ar răpăi în marș spre București numai cu gloanțe de manevră. Armata română, câtă mai e în țară, ar riposta la fel în timp ce se retrage. Tot războiul trebuie dus într-o noapte și Bucureștiul cucerit până să se lumineze, ca să nu se apuce televiziunile noastre de știri și cele internaționale să transmită imagini și să dezbată subiectul. Victor Ponta, care nu trebuie să știe nimic de acest plan, va fi sfătuit de către șeful de stat major al Armatei să fugă din țară împreună cu toți membrii Cabinetului și familiile lor. Preferabil într-o insulă exotică, unde li se vor asigura fondurile necesare pentru ființarea unui guvern în exil. Eventual li se va pune la dispoziție și o frecvență radio a cărei acoperire să nu depășească geamandurile. Scăpăm mult mai ieftin așa, chiar dacă-I ținem în huzur până la adânci bătrâneți.

Un comentariu:

niku_elektriku spunea...

merge, dom‘ tudorane! inclusiv de pe smartu smardoi cit peretele pa care mi l‘a facut cadoo buna gubernare sotzia lista, ca sotzia mi l‘a loat, inainte sa declare falimentu personal, nu accelerat...

Trimiteți un comentariu