miercuri, 11 decembrie 2013

moartea zambilicii

mult iubitzii si stimatzii nostri gubernantzi, 'mpreuna cu suporterii lor din alte institutzii ale statului de dreptzi, n'au mai asteptat craciunu' ca sa ne dee, in plin post, ratzia de carne, prin nas, gitzi si urechi, plus prin alte orificii mai mult sau mai putzin an(u)ale, asa ca m'au obligat pina si pe mine, ca sa fiu solidar cu ceilantzi mari analisti ai natziei, sa'mi eau o mica pauza la calatoria mea prin tunelu' tîmpului, care s'ar fi dorit a fi macar pina dupa rebeliunea rebelionului

am aflat, astfel, ca teroristii au ocupat, deja, shparlamentu', desi sefu' serei n'aflase inca:

Seful SRI: Romania a devenit o tinta pentru teroristi

     
(T) Foto: earthreview.eu
Directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, sustine ca amenintarea terorista in Romania este in crestere in ultimii ani si ca bugetul pentru securitatea nationala reprezinta, din contra, o involutie, acesta fiind de numai 0,17% din PIB.
Maior a prezentat, marti, in fata parlamentarilor, raportul referitor la activitatea institutiei pe care o conduce din ultimii sase ani, atragand atentia asupra faptului ca scutul antiracheta de pe teritoriul tarii noastre ne poate transforma intr-o tinta pentru teroristi, transmite B1 TV.

"Din punctul de vedere al amenintarii teroriste, daca am pornit in 2006 la un nivel scazut al acestei amenintari, in 2012 am ajuns la o situatie in care acest risc a crescut constant, pana la ideea ca am devenit o amenintare explicita, datorita cel putin a unor declaratii ale unor clerici radicali din Orientul Mijlociu, dar si a unor factori politici strategici si militari", a explicat Maior.








stie sefu' sefului de ce ride!

Un comentariu:

Scrie opinia ta spunea...

Da' Monika, ce'i cu Beria Makovei? A tras Basea un stranut cu muci gonflati in directia ei de nu pridideste Monikutza cum sa'i linga cu satisfactie.

E cam ca la faza cu imunitatea cvasi-totala data la oha lui Basel. Beria Makovei se facea ca nu vede-n'aude.

Ei lasa ca macar acu' are si motive sa taca la cat scuipat i'a dat Besinosu.

Oricum, Principiala Madama! Si ea, si mucii din dotare.

Trimiteți un comentariu