duminică, 19 ianuarie 2014

din seria
"eggzercitzii pentru mina stinga"
azzi:
despre apriga lupta de c(l)assa
dintre partidul "totul pentru tară“
si partidul “lasatzi cite ceva si pentru taratzi"
lupta care lasa cale libera partidului
"romunia moare"


ducu hincu, care'i unu din giurnalistii cu pedigree si - d'obicei - cu destul humor de calitate, se chinue vizibil, de ceva vreme, sa fie, pe linga un doctrinar neocons redutabil, si un destul de previzibil spalator al diverselor cadavre din debaraoa celui/celei care'l plateste.
ii pune, prin excesul lui de zel, in vizibila/auzibila dificultate si pe coledgii lui mai tineri din echipa aerobazii kamikadze, dupa cum se poate auzi si in fragmentzelu decupat mai jos din ultima, dar nu cea de pe urma, emisiune a lor.



e la fel de caradureros sa.l auzim acuma pa doru bushcu, fost catzavenc, actoal nu stiu ce, acuzindu'l pe ducu hincu, fost si el ceva catzavenc, ca spala cadavre udroae pe bani, precum eram noi, basistii, cu hincu cu tot, cind il acuzam pe bushcu ca spala si el cadavre vintoase si dinupatricioase, tot pe bani, in care in rolururile lui doru bushcu si ducu hincu pot juca altzi dragi fosti stimatzi giurnalijdi/giurnalizde, iar in locu duduchii nu poate juca chiar nime, dupa cum bine vedem, ca n'om fi orbit cu tontzii




Un comentariu:

Scrie opinia ta spunea...

Draga Nikule elekricuLE,

Te citesc de ceva timp, si'ti apreciez(in ultimul timp) stilul, practic tu faci in proza ce face AVP in versuri. Misto pt tine, amandoi ati fost basisti, nasol pt mine amandoi sunteti inca traumatizati dupa luna perioada de basism.
Zic nasol. pentru ca desi n'am o varsta extrem de avansata, mi'as cam fi dorit sa vad cu ochii mintii momentul in care pupinbasismul este urat din toti ficatii. Ceea ce cu placere vad (cu ochii mintii la amandoi).

Ceea ce insa nu reusesc sa vad, desi mi'as fi mai mult decat dorit, ar fi sa vad si o reanalizare a trecutului, dupa ultimele modificari, caci daca duduca si Basea nu sunt nici pe departe ce pareau acu cativa ani in ochii(nemintii) unor pupari, pai atunci n'ar fi chiar rea, ci poate utila o mica analiza asupra TUTUROR stereotipurilor basescului, si evident o tratare a noii realitati si istorii prin prisma ultimelor descoperiri.

Insa Nikule, am sperante in ceea ce te priveste, pare ai putea trece acest mare pas, ai putea lua una dupa alta si diseca in intimitatea'ti linistita, cam toare basinile sulfuroase ale basescului produse de'a lungul timpului, (stii tu, alea in care ti-ai pus tot sufletu' si erai mai ceva ca un cheerleader),
Caci pana la urma care e sensul descoperirilor daca nu descifrarea pacalelilor din trecut?

Trimiteți un comentariu