luni, 6 ianuarie 2014

profesiunea lui, cultu(ra) personulitatzii: culturnic-turnesolnicu dan andronicu
plus
ADRIAN NASTASE = PROSTU' PROSTILOR!
 


SONDAJ: Elena Băsescu - cel mai cunoscut europarlamentar român

Românii sunt neinformați cu privire la alegerile europarlamentare din acest an și, în general, nu sunt la curent cu activitatea celor care reprezintă România la PE. Europarlamentarul român cu cea mai mare notorietate este Elena Băsescu.
Aproape 90% dintre români nu ştiu când vor avea loc alegerile europarlamentare, 63% nu ştiu cum se votează, iar 27% nu cunosc niciun europarlamentar român, relevă un sondaj realizat în perioada 2-3 ianuarie 2014 de PES activists România, dat publicităţii sâmbătă.
Conform Agerpres, la întrebarea dacă știu când vor avea loc alegerile europarlamentare, 87% dintre respondenţi au răspuns negativ şi doar 12% au răspuns afirmativ. De asemenea, 61% dintre respondenţi au declarat că la alegerile europarlamentare se votează uninominal, 37% că se votează pe listă (răspunsul corect), iar 2% au spus că se votează un candidat.

Pentru cei care au menţionat doar un europarlamentar, cel mai cunoscut nume este Elena Băsescu (53%), urmat de Daciana Sârbu (14%), Corina Creţu (13%), Monica Macovei (11%), alt nume (9%). 


PREȘEDINTELE TRAIAN BASESCU, la EVZ TV. Astăzi, de la ora 11.00

Ediția de luni a emisiunii ”Evenimentul zilei” îl are ca invitat pe președintele Traian Băsescu. Puteţi adresa întrebări direct pe evz.ro, în secţiunea comentarii a articolului care va prezenta discuţiile din emisiune, pe adresa de mail online@evz.ro şi la telefonul 021.202.2000.



din seria copii cumintzi care nu fac copy (paste) noaptea'n pat







DOSARUL ”ZAMBACCIAN”. Adrian Năstase: 4 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. Dana Năstase: 3 ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate!

Adrian Năstase













O CE VESTE MINUNATA (pentru al nostru p.m. ponta)
SI SUFICIENT DE TRISTA (pentru al nostru prezidente)...
nu mai intru in amanunte de ce (dar, totusi, cre' ca retragerea contramandata de catre d'l al nostru prezidente are o strinsa legatura cu aceste motive)!

ADRIAN NASTASE = PROSTU' PROSTILOR!

nu stiu de ce, da' am senzatzia ca, la faza in care s'a ajuns, vor incepe sa curga cadavre, nu numai politice, pe dimbovitza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu