vineri, 25 aprilie 2014

"presedintele Traian Basescu a promulgat legea in 12  martie 2014 fara sa ridice vreo obiectie"

păi, să nu le zici să le trăeasca fameglia lor de coabitaci și sapă?

d'acuma potzi să mori felice, popescu dice?

duduka dice?

ace, brice&carice!


Liviu Dragnea si Victor Ponta
Liviu Dragnea si Victor Ponta
Foto: Agerpres

ESENTIAL Cum pot scapa de DNA primarii si presedintii de Consilii Judetene dupa ce doi parlamentari PSD au modificat legea administratiei publice locale

de D. Tapalaga HotNews.ro
Joi, 24 Apr 2014 Actualitate | Esenţial
La initiativa parlamentarilor PSD, Gabriela Vranceanu Firea si Darius Valcov, Parlamentul a modificat legea administratiei publice la inceputul lunii martie astfel incat primarii si presedintii de Consilii Judetene sa-si poata delega atributiile catre un numar mare de angajati din cadrul institutiei. Astfel, primarii sau presedintii de Consilii Judetene vor putea scapa de eventuale anchete DNA, au declarat surse judiciare consultate de Hotnews.ro, deoarece procurorii anticoruptie nu au competenta legala de a cerceta simpli functionari, ci parchetele locale. 



zioa portzilor dășchise, cu picioru, la pușcherii, vine, dar doar
după ce se hotărește cum bate vîntu (șchimbării)


p.s.

ăăă... draga tolo continua sa faca valuri, stirnind reactzii furibunde din partea duduchii si'a admiratorilor 'mneaei cu condicutza tzinuta (a se citi neaparat in suptsolu' articolelor) la zi, zi'le domnu' geo!

UPDATE: Reacția Elenei Udrea azi dimineață, la B1TV: ”Resping categoric orice acuzație de corupție în activitatea mea și a angajaților Ministerului Dezvoltării în Gala Bute”. Spune că mă pot aștepta ”inclusiv să-l dau în judecată”. E dreptul ei.
Nu știu însă ce înseamnă ”inclusiv”. Adică la ce mă mai pot aștepta? Oricum e un pas înainte. În 2009, nervoasă că tocmai se vota ridicarea imunității colegei ei Monica Iacob Ridzi, Elena Udrea mă amenința pe holurile Parlamentului că va avea ea grijă să afle lucruri despre mine și despre familia mea. ”Eu nu sînt Ridzi, să știți, am alte miljoace, mi-a zis ea, și voi avea grijă să cercetez. Și pe dumneavoastră și pe soție. Voi arăta că ați fost incorect în cazul Ridzi”. Așa a ajuns Elena Udrea în raportul Departamentului de Stat al SUA ca ministru care amenință jurnaliști. Să mă dea în judecată e un progres democratic
Despre ce s-a întîmplat după amenințarea Elenei Udrea de atunci vom mai vorbi cînd va fi cazul. Doar nu e nimeni naiv să creadă că ordinile de urmărire care sînt transmise în sistem nu lasă urme!
Să revenim la Gala Bute. ”Totul e legal”, pretinde ministrul. Să ma citească o dată Ordonanța de respingere a rechizitoriului care o făcea scăpată! Procurorii susțin că această Gala a fost o ilegalitate cap-coadă! Însă acest lucru nu-l stabilim nici noi, nici Elena Udrea, nici procurorii, ci o instanță!
Oricum, în declarațiile ei apare o nuanță importantă pentru cei care cunosc cazul. Atenție! Pînă acum Elena Udrea dicta clar că numele ei și al angajaților MDRT ”nu trebuie să apară în dosarul DNA”, iar acum, cînd simte că vor apărea, spune că n-au comis nici o ilegalitate, nu că nu vor fi cercetați.
Și adaugă că ”anchetele gsp sînt parte a unei campanii pe care o duc de ani de zile împoriva mea”. Aici are dreptate, așa e! De ani de zile expunem în scris felul în care guvernanții, iar aici vorbim concret de ministrul Elena Udrea, au înțeles să folosească banii publici în investițiile din sport. Gala Bute e o manifestare a acestui mod de lucru, e un caz de corpuție care va ajunge în fața instanței.


hai, pupa'v'aș!

Un comentariu:

Trimiteți un comentariu