joi, 25 decembrie 2014

de crăciun, ne'a parvenit, în sfîrșit, dovada supremă că există un dumnezeu al betzivilor și că diktatorul nostru a fost mai rău decît cel al lor!


Președintele Vladimir Putin cere guvernului rus să oprească majorarea prețului la vodkă

25.12.2014
Președintele rus Vladimir Putin a cerut guvernului să oprească scumpirea votcii, pe fundalul agravării crizei economice. La o întâlnire cu oficiali guvernamentali și guvernatori regionali, Putin a spus că scumpirea votcii încurajează consumul produselor alcoolice contrafăcute și periculoase. Rusia se confruntă cu cea mai gravă criză economică de după 1998, rubla s-a devalorizat din cauza ieftinirii petrolului și sancțiunilor occidentale, iar inflația este așteptată să depășească 10% anul acesta. Potrivit agenției Reuters, prețul minim al unei sticle de votcă de jumătate de litru care este stabilit de stat a crescut anul acesta cu aproximativ 30%, ajungând la 220 de ruble (4,1 dolari). Într-un studiu recent, citat de Reuters, se arată că un sfert din bărbații din Rusia mor înainte de 55 de ani, iar consumul de alcool este una din cauzele principale ale speranței de viață reduse.
nu va suparatzi, cite cuburi de gheatza atzi zis?


3 comentarii:

Anonim spunea...

Da, Dumnezeul lor... :)

P.S. http://www.europalibera.org/content/blog/26764396.html

Anonim spunea...

Sărbători fericite și AN NOU BUN!

niku_elektriku spunea...

@ argribincea,

multzumesc (chiar daca "putin" cu intirziere) pentru urare!

sper ca Dumnezeu (altul decit cel al betzivilor rusi, desi - de ce nu? - si ala cred ca'i bun si milostiv) sa va/ne aiva'n paza si protectzie!

e buna si palinca!

la multzi ani si voua, ori unde v'atzi afla!

Trimiteți un comentariu