luni, 22 decembrie 2014

iar ne'a mintzit domnul băsescu!
plus: datul în bară,
versus, dansatul,
îndrăcit,
la bară


Băsescu: Va fi un congres la PMP după alegeri, dar nu cu mine candidat la preşedinţia partidului

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, săptămâna trecută, înaintea plecării la Consiliul European, că a doua zi după terminarea mandatului va deveni membru al Partidului Mişcarea Populară şi că intenţia sa este de a construi un partid nou, pentru ca în 2016 românii să aibă "o alternativă curată".



Asteptat la sediul PMP, fostul presedinte Basescu a transmis ca "nu are in program" aceasta actiune

de V.M. HotNews.ro
Reprezentantii PMP s-au adunat, luni, la sediul partidului, unde fusesera anuntati ca va veni Traian Basescu pentru a-si prelua biroul, dar dupa cateva ore de asteptare au aflat ca fostul presedinte "nu are in program" aceasta actiune, relateaza Mediafax.



Vladimir Tismaneanu
Vladimir Tismaneanu
Foto: Arhiva personala

Presedintele Iohannis, unii consilieri de la Cotroceni si riscul "datului in bara"

de Vladimir Tismaneanu Contributors.ro
Dl Klaus Iohann si-a numit consilierii pe teme de maxima semnificatie politica, sociala, economica si culturala. Este simptomatic ca, in pofida unui mesaj trimis de numerosi cunoscuti intelectuali, publicat in revista 22, dl Iohannis (care a raspuns ca se va gandi cat se poate de serios la acel subiect) continua sa apeleze la personaje precum Dan Mihalache (pesedist devenit penelist, fost redactor al imundei publicatii feseniste "Azi", de care nu stiu sa se fi delimitat) si Andrei Muraru (s-a scris destul despre contra-performantele profesionale si morale ale acestuia pentru a mai fi nevoie sa insist).

cred ca domnul profesor tismaneanu s'a luat la intrecere cu domnul scriitor si istoric literar jac cristoa, avind sanse remarcabile sa'l intreaca pe acesta.

nu poci pentru ca sa zic la ce.

3 comentarii:

edvard spunea...

cum adica, domnule elektrice, "iar ne'a mintzit domnul basescu..."?, se poate asa ceva ? ...aaaaaoleuu, hai las-o-n doamne-iarta-ma, da c^t mai trebuie ca sa priceapa si sclavii masochisti ai lu' jup^nu' ca totul e pe baza de alcohool si ca una-i una, si alta-i alta, adica fiind zgomot la local acolo la berarie, mie-n suta c-au intzeles gre-shit cum e cu vizita la sediu..., sigur le-o fi spus ceva gen //p^i..., ne vedem cand ne-nt^lnim, ^h^, ^h^, ^h^...//.
deh, as parafraza pentru domnii/doamnele sclavi/e sloganul acela advertorial, "PENTRU CA MERITATZ...."

edvard spunea...

aaah, era sa uit, ...lasa-l-n doamne-iarta-ma pe clismaneanu, ce sa mai..., e-n vrie, n-ai ce sa-i mai faci, parereamea...

niku_elektriku spunea...

cum sa fie tismaneanu in vrie?

pai el tocmai am intzeles ca (vorbesc din auzite, pentru ca, ma repet, mi'e imposibil sa'l mai citesc), pe linga ca i'a cerut deja dimisia legionarului de la cotroceni, a mai si inaintat lacramatzia de rigoare pe adresa organelor mereu treze ale poporului (nu zic "mult prea", pen' ca, ce'i al lor e pus de'o parte) ales.

e vioi si cu directzie, carevasezica.

Trimiteți un comentariu