sâmbătă, 17 ianuarie 2015

cum îşi bagă ăştia pulicula'n islam, în loc să'şi futează nevastele, fără prezervative și anticonceptzionale cu aromă de banană, sau viceverceaAm văzut American Sniper. O să mă duc să-l văz și la cinema, că merită să-l vezi pe ecran mare și așa e moral. Bradley Cooper își merită banii. E cu un texan care împușcă islamiști la lunetă și care se simte vinovat că nu-i împușcă pe toți și nu reușește să-și protejeze și salveze toți prietenii și colegii. În rest aceleași probleme ca orice corporatist obsedat de carieră care își neglijează familia și stă peste program la birou. Filmul nu conține frauda morală cu "lucrurile e complexe, și teroriștii sînt oameni, nu e cu alb și negru, e cu gri". Etepula. E cu albi și negri care împușcă islamiști, mai limpede moral de atîta nu se poate.


Cu cât a scăzut numărul copiilor români între 1990-2013. Schimbările scot la iveală accentuarea procesului de îmbătrânire demografică


Numărul copiilor (sub 18 ani) înregistraţi în România la începutul anului 1990, de peste 6,6 milioane, a scăzut cu aproximativ 3 milioane până la începutul lui 2013, ponderea lor fiind mai mare în mediul rural, se arată în Strategia pentru protecţia copilului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu