luni, 9 februarie 2015

un munte s'o cîcat p'o dîră, dar nu în poiana, nici în poiata, tzapului

cum i'a salvat catîrul basescu posteritatea tzapului constantinescu


dac'ar fi fost sa ne luam dupa ce scotea pe goarna, pe linga pamblici, dar si dac'o tzinea precum o pornise, domnul  al nostru fost diktator ar fi riscat sa devie un adevarat munte, care sa'i copleseasca, prin semetzia lui, nu numai pe politrucii priculici&nimurici contimporani cu el, dar si pe „mircea, stefan si mihai, gloriosi veniti din rai”, plus alte citeva piscuri si pisicuri ale historiei nazzionale.

noroc ca n'a fost cazul, asa ca dira lasata de el insusi in historie risca sa se dovedeasca, in cele din urma, a fi fost cea a unui adevarat limax, destul de scabros, obligindu'ne, astfel, sa'i reevaluam, ca tot se poarta, dira domnului aceluia cu barbitza boxita, cu care avea treaba, la inceputul primului mandat, domnul basescu.

acuma putem pricepe de ce domnul constantinescu parea, in multe imprejurari, dus rau cu pluta, ajungind sa se pupe frantzuzeste pe gura cu d'alde ilici si cu badea-gidea-si-cu-grecu-tunde-oaia-si-berbecu:

era dezamagit, vedem ca nu fara motiv, de nerecunostintza co-nazzionalilor!


poftim de te 'ntzelege cu catîrii!



3 comentarii:

Emigrant spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
AristotelCostel spunea...

Da, după 10 ani de mafie securistă era și timpul să ajungi la reevaluări. Parcă-l și văd pe Emil Constantinescu într-o gașcă mafiotă cu Iliescu, Gâdea și Voiculescu.
Cin' să fi crezut că fostul președinte a lăsat un stat mafiot securist învingător pe care l-a și caracterizat ca atare? Au mai trecut 15 ani și statul securist mafiot s-a întărit.

P.S. Iar fițuicile alea băsiste din care-ți luai lumină, și toate zoaiele 'telectuale pe care le-ai citat erau plătite de mafia securistă a statului din bani furați de la stat. Asta ții-am spus și în timpul mandatelor japiței securiste bețivei.

niku_elektriku spunea...

revansardule!

Trimiteți un comentariu