joi, 25 iunie 2015

sînt pufos, dar mă tantrez,
în pat cu retzeaua de sociopatizare

de la zuckerberg-ologie, dar si de la biologie (doamne, iarta'ma!) ni se trage faptu' ca majoritatea blogurilor (al meu inclusiv), au ajuns locuri unde nu se mai arunca nimic.

Site-uri ce linkeaza catre: nikuelektriku.blogspot.com


iluzia ca'n singularitatzile si'n singuratatzile (fiecare moare, pre limba lui, singur) noastre asurzitoare am putea avea parte de pretiniile celor carora nu le putem fi niciodata si nicicum pretini, ne'a aruncat, buluc, prada platformii primitive a copilului teribil care a fost odata mark.

si pe mine, cu toate impotrivirile de opereta, aussi.

dupa precedenta experientza, de acum 3-4-5 ani (nu mai tziu minte exact), cind am mai avut un cont faceboc care "strinsese" citeva sute de pretini, mai ales pe criterii d'alifilieri politice (erea vremea basismului debordant in floare), la fel ca si'n cazu' listii zet de mai sus, si pe care l'am abandonat, scurt si nervos, dupa nu foarte mult timp, de data asta, dupa mai bine d'o luna de la reintrare, "fortuita", dar mai ales fortzata, am ajuns "in pat" cu zuckerberg, adica la o pozitzie similara aleia din sah, in care, nici eu, nici zuckerberg, nu mai facem nici o miscare.

am ajuns in situatzia stinjenitoare in care am renuntzat la circa un sfert dintre cei aproximativ doo'j de pretini (unii cu statut,  nenica, nu gluma) pe care ii capturasem supt impulsul initzial.

si parca as mai renuntza la vreo doi trei.

4 comentarii:

Unknown spunea...

La vale-i usor dom'Nikule...La deal-i greu voinicului...

niku_elektriku spunea...

big dislike, dom dudase, ca belelele curge

Unknown spunea...

Democratia ar trebui sa insemne mici like-uri....De acord ca nedreptatea si neputinta nu pot genera decat "big dislike", formula care poate da cea mai plastica imaginare a totalitarismului ( din perspectiva cetateanului )...Nu mai avem insa un totalitarism "hard" ci acesta tine de vechile noastre "soft-uri"....Cred ca noul nostru "hard" este imbunatatit exact cu potentialul micilor like-uri, ceea ce pe "softisti" ii innebuneste....

niku_elektriku spunea...

"...vor sta cu ochii pe Facebook şi pe reţelele aşa-zise de socializare, forme de spǎlare pe creier infinit mai subtile şi performante decît ideologia de care am scǎpat în decembrie 1989"

matei visniec
intimplator citit chiar in momementul asta

Trimiteți un comentariu