luni, 27 iulie 2015

0


    dac'ar mai fi avut moise emisiune la televizor, deseara as fi facut tot imposibilu' si m'as fi uitat, negresit, ca sa'i contemplu in tihna si live orgasmu' multiplu, cu atit mai multiplu cu cit promisiunile lui ce vraji a mai facut nevasta mea, orlando, au fost mai multe.
    ce ne'a mai promis amantu' colivaresei zilele astea?
    pai, pe linga pravala de masuri ultralibertine din codu si piscodu fiscal, care ne promit, pentru anu aviator, cel putzin (ca dupa aia, potopu), deficit buietar mergind de la trei si ceva, daca ne luam dupa ultraoptimisti, si pina la un cinci-sase la suta, daca apleci urechiusa la aia carora nu le'a luat d-zeu de tot mintzile, iata ca maistrul todorovitch mai baga si alte scaderi ale ceaseului, si la angajator si la angajat, dupa ce d'abea ce fuse-fuse si seduse redus cu'n cinci la sula la angajator, dar, totodata, avu grija sa le bage pruna'n gura, si picioru cu ghips a lui ponta in usa, cirtitorilor care i'ar reprosa, ca fraerii, ca "n'are spatziu fiscal", care spatziu fiscal s'ar crea, mintenas, prin expulzarea'n bula galului a douazecilasuta dintre bujetari, minca'tz'as.
    sa n'aprovi tu in shparlament codu si sa nu le'o tragi la gamela ficusului si gubernatorului antinazzionali, cind tu, din gura, le aratzi vrabia de pe gardu spatziului ala fiscal mai indepartat decit podul mult prea indepartat al spatziului schengen?
    ce daca, dac'o fi si'o fi, chiar "ai tai", ai lui dragnea (sanchi). adica, itzi vor da jos gubernoiu, dac'ai fi atit de nebun incit sa pui proglema reducerii cu v'o doosutedemii a nr-ului de bujetari, in plina pre-campagnie 'lectorala?
    sa vie ei, ficusii, cu marele specialist in oeconomie isar, sa se spele pe capatzini cu gauroiu de 'j de mii bulioane, ce spanac!



hai ca daca orlando imi promite doua bilete la concertul de reunire al beatlesilor, de partea asta a styx-ului, pe stadionul ion iliescu din oltenitza, eu promit c'o sa'i votez la anu si la multzi ani


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu