miercuri, 8 iulie 2015

hopa mititică







  1. Noutăţi

    cel mai bine "l'a citit", pe domnul al nostru p.m. (suspendat) ponta, domnul actual membru cna, sinecuri-sinecura, radu calin cristea:
    "Scriu acest comentariu voios salutând, în fine, apariţia în fruntea Executivului a unui politician tânăr, sănătos la minte şi la trup, în formă şi plin de haz."
    intr-adevar, putem zice, fara teama ca am putea gresi (vorba magistrului jac), ca domnul al nostru p.m. ponta este, cu tot incidentul nesemnificativ pe care l'a patzit genunchiul (inca) tinarului politician, sanatos la minte si la trup, un animal politic mult mai reusit decit, aparent, desavirsitul animal politic basescu.
    spre deosebire de domnul presedinte basescu, care se lauda, cui vrea sa'l asculte, ca, pe parcursul mandatelor sale, n'a fost in deplina posesie a atributelor si atributziunilor puterii decit cel mult citeva zeci de minute, atunci cind s'a aflat supt anestezie la vienna, domnul al nostru p.m. (suspendat) ponta, asa in forma si plin de haz cum e, nu s'a ferit deloc sa'si bage picioru', inclusiv la propriu, in ea de putere, dezarmindu'si, astfel, realii sau falsii, sai dusmani politici, dindu'le si dindu'ne posibilitatea sa'i admiram, odata cu probabila sa revenire care se va petrece zilele astea, capacitatea sa de hopa-mitica, nu se sparge nu se strica, ba chiar si nonsalantza cu care'si permite sa'si ia cite concedii (oricit de lungi si dese) vrea muschii si ligamentele lui, petrecute unde'o intzarcat mutu (nu domnul mutu iohannis) iapa, sfidind astfel si conditzia de mic activist de partid care, ca pe vremea lui ceashca, nu'si ia concedii cu deceniile, ca sa nu se vaza ca treaba merge, la fel de bine sau la fel de rau, si fara el.
    bine o sa revenitzi printre noi, domnule p,m. (suspendat) ponta!
    intr'adevar, nici nu v'am simtzit lipsa!
    probabil ca nici domnii procurori.


    Participant, până de curând, la curse de automobilism sportiv şi chiar câştigător al mai multor concursuri, Victor Ponta a fost descalificat de minţile sedentare din PDL, în frunte cu Traian Băsescu, care l-au considerat un „imatur
    ADEVARUL.RO

6 comentarii:

Anonim spunea...

"LA LOC COMANDA", dom.Niku !
Madam ALINA, cand lasa naibii geloziile pe Femeile Frumoase si Zvelte (nu e cazul cu absolut nimeni din politica !!!) scoate niste texte ce nu au cum sa nu te puna pe ganduri ; sunt EXCELENTE, dar vai raman in pustiu :(((
http://www.romaniacurata.ro/grecia-esecul-primei-natiuni-ortodoxe-si-ce-inseamna-pentru-noi/
TOTI SCRIU, dom. Niku, SENZATIONAL, si Dorin Tudoran si Razvan Exarhu, dar cand e de iesit in strada,NEMA ACTZIA !!!
Uitati-va la EXCEPTIONALUL DOMN NICUSOR DAN : toti il aproba, de la mesele din Lipscani, pana la ultimul profesorash ,DE DUPA PERDEA, dar cand sa facem CEVA PRAGMATIC suntem ZERO cu totii !!!
Suntem toti pe "bisericutzele" lui ,iar PRAGMATISMUL SOLIDARITATII ESTE NUL !!!
Acum ma gandesc doar la circarii de pe vremuri, ce anuntau ca VINE CIRCUL LUI IOSEFINI ; aia erau mai ONESTI !
Staaam si scriem toti din spatele blogurilor si apoi iesim cu prietenii seara la una mica si ne dam coate : ''AI VAZUT CATE LAICURI AM ? TU CATE AI ?" Penibil !
Razvan Exarhu, ce il consideram cel mai tare si simpatic si el, face pa deshteptu' cat de lacto-ovo-vegetarian e si ne da lectii de "moralitate" din bucataria lui de Jmecher, ca i-a aprins acum 100 de ani tigarile lui GELLU NAUM !
Cum dreaku sa nu pleci departe, in Tahiti !!!

Cristian

Anonim spunea...

Am vrut sa spun de fapt ca suntem o natie de ''CONI LEONIDA" de fapt, toti "dupa perdea", dar ne tremura turul pantalonilor la toti SA-L LUAM DE GULER PE PLAGIATOR si SA-L AZVARLIM DREAKULUI UNDE II E LOCUL !
N-ai cu cine ,dom.Niku, n-ai cu cine...

Emigrant spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
niku_elektriku spunea...

cristiane,

cind ai cu cine, n'ai cu ce, potrivit invatzzaturilor (ma)ciuce!

Anonim spunea...

Pe Ponta l-a schitat nitel cam pripit in perioada cind era pe val, dar trebuie sa recunoastem ca dnul R.C.Cristea cu mare talent o cam lasa in pielea goala pe distisa dna Monica Macovei in serialul din Obs.cultural Mandela pe trotineta, varianta feminina a lui hopa mitica MRU, eternul premiant mereu in cartile si pe listele de recomandare ale partenerilor strategici, amindoi genul care se muleaza perfect pe toate regimurile in asa fel sa le fie caldut si sa nu se stropeasca daca bate vintul. Le-ar fi mers bine si in comunism, mai ales in cel cu fata umana, erau la fel de senini(senili) si de autoconvinsi ca sint de partea corecta a baricadei. Macar Ponta este mai uman daca se poate spune asa, da cu voluptate cu bota in balta, a ingropat cu dezinvoltura mamutul PSD parca ar fi fost un elefant intr-un magazin de portelan.
Numai bine si vacanta placuta.
PS. Eu am o slabiciune pentru stilul franc si necrutator uneori cu ascutimi de bisturiu al dnului RCCristea.
D (M).

niku_elektriku spunea...

@ doamna D(M).

si eu aveam o slabiciune pentru RCC, nu doar pentru ca era/este "rapidist", pina la inexplicabila, pentru mine, a(li)filiere politica.

pe MRU, rautaciosii il fac "alifie", pe baza unui proces mani-pulatoriu de toata jena, dar, in nici un caz, nu'l poci compara (nici pe el, nici pe madam monika - cei doi carora, recunosc, le sta cam rau in postura de politruci) cu personajul alifiat de domnul cristea, domnul cu atitea insusiri pe care doar intimplator il cheama (dar el, dupa cum bine vedem, nu vrea sa se duca) ponta.

stiu, veatza e greu si prezinta multe aspecte, asa ca e si mai greu sa'i judeci pe altzii daca au dreptul sa'si asigure o batrinetze (mai) linistita, mai ales daca au si descoperit modalitatea sa si'o asigure.

concediu placut si d-voastra!

Trimiteți un comentariu